Tiiiden

Å ena sidan känns det som att det nyss var jul, trettonhelg eller åtminstone januari. Å andra sidan fattar jag inte att det kan vara så långt till påsk! Jag misstänker att det är den tidiga våren som rör om tidsbegreppen. Veckorna känns en smula långa i förhållande till helgerna.
 
Förra helgen hade Ohlssons 20% rabatt på stuvarna och likt en alkoholist smög jag in på lunchen på fredagen och försåg mig med några olika trikåer som jag inte riktigt vet hur jag tidigare har klarat mig utan.
 
Under veckan har jag sytt tre likadana toppar till mammas födelsedag av de mönstrade stuvarna. De enfärgade har jag sparat till mig själv. 
 
 
Jag använder en jättefin modell från en äldre Burda-tidning. Den har bystinsnitt och isytt ärm, vilket gör att passformen blir fin och tröjorna inte ser ut som gigantiska t-shirts. Jag har sytt utanpåfickor på samtliga toppar, men de syns inte eftersom mönsterpassningen är klanderfri. Fniss. 
 
Någonstans vid lunchtid i torsdags fick jag för mig att det var fredag. Någonstans innerst inne begrepp jag förstås att det inte var så, men när jag senare på kvällen var tvungen att inse fakta kände jag mig bara så jäkla arg! Fast nog gick det bra ändå. Lunchade prinsesstårta på mammas äldreboende, fikade ris och kyckling kafferasten och avslutade dagens sista samtal sexton minuter över sjutton. 
 
Det blev varma mackor till middag eftersom Malin och jag skulle på vernissage på Galleri Syster. Moa Romanova ställde ut och Katt var ansvarig. Väldigt välarrangerad vernissage med en kolossal talang. Jag är djupt imponerad och berörd.
 
 
En del av Moas sketchbookwall. Olika tekniker, olika material.
 
 
Moa och Katt kramar om varandra efter en lyckad vernissage med många besökare. Finingar.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Boellas

Blond, bitter och besserwisser

RSS 2.0