Producerar mera

Jag producerar sjukt mycket småstickning och förutom att det är så vansinnigt roligt så är det också oerhört lugnande. Jag stickar hemma och jag stickar på rasterna på jobbet.När jag har slutfört ett projekt, fäst trådarna och blockat, så känner jag mig så himla nöjd. 
 
Även mottagarna till mina stickade produkter verkar nöjda. Björn önskade sig ett par såna här vantar och att uppfylla den önskan var fort gjort. 
 
Jag stickade dem i ett grått garn jag hade i min garnbyrå och eftersom det var tämligen tjockt så var de klara på ett par kvällar.
 
 
Min fina vän Ingrid fyller år i februari och till henne har jag stickat flera saker.
 
 
Ett par vantar Martjärn med mönster av Dödergök och jag har stickat dem i Drops Alpaca. Det var ett jätteroligt mönster att sticka efter så jag kommer nog att göra fler par.
 
 
Ett par tunna yllevantar att ha under blir nog inte fel, så dem ska hon också få. Jag har hunnit sticka ganska många par i vinter, men jag har bara stickat under rasterna på jobbet. 
 
 
I tredje och sista paketet kommer strumporna Petter, också av Dödergök, att ligga. Det är andra paret jag stickar efter det här roliga och välkomponerade mönstret.
 
Min kompis dotter fyller år månaden efter och hon kommer att få ett par Gudrun. Inte av mig utan av sin mamma, men det är jag som har stickat dem.
 
 
Nu har jag stickat fem par så nu lär det dröja ett tag innan jag gör fler. 
 
Katarina behövde ett par lite tunnare ullstrumpor i sina dr Martens och eftersom jag har en hel del Fabel hemma så gick det ganska snabbt att sticka dessa.
 
 
Till sist har jag stickat ett par reflexvantar. Även det garnet var jättetjockt så de var klara på några timmar. Förutom reflexvantar har jag sytt på ett traditionellt, gammeldags reflexband bak på jackan samt köpt en liten lampa som hänger i nederkanten av jackan. Plus ett gäng Folksam-reflexer som hänger och dinglar från jackfickorna. Det har varit så jäkla mörkt ute när det inte har varit någon snö. En stund efter att jag kommit till jobbet i måndags kom min kollega Linus förbi min arbetsplats: "Du, jag släckte lite lampor på din jacka i kapprummet." 
 
 
Hoppsan.
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Boellas

Blond, bitter och besserwisser

RSS 2.0