Lasse Stefanz på Western Farm

Jag minns inte riktigt när Thomas berättade om sina planer att ha Lasse Stefanz på Western Farm i Boden, men jag minns att jag tänkte att det skulle bli en lång väntan men nu är det över! Och vad säger man? Kvällen var naturligtvis värd all väntan. God mat, trevligt sällskap, kanonbra musik och en helt otrolig stämning. Jag hade tyvärr inte kameran med mig utan fotade med min iphone. Blev inte så många bilder.
 

Thomas pratade lite med Olle innan det var dags.
 
 
1986 vann Thomas en handduk i ett lokalradioprogram, lett av Roger Qvarnström. Roger och Thomas blev sedermera kollegor. Det är Roger till höger.
 
 
Det blev ett sällan skådat drag på Western Farm vilket också syntes på ljusen.
 
Farmen var full av människor i alla, och då menar jag verkligen ALLA åldrar. Jag drack Loka så att jag skulle ta mig hem utan besvär och visst kan jag väl tycka att det var lite småjobbigt att vistas i den lite röriga och stökiga miljön, men samtidigt är det ju kul med omväxling. Det var ju en FESTKVÄLL!
 
Och när Lasse Stefanz som sista dans spelade Rap Das Armas var det fullt av dansande, hoppande, sjungande människor framme vid scenen och alla var GLADA! Då är väl ändå allt som det skall vara?


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Boellas

Blond, bitter och besserwisser

RSS 2.0