So many destination faces going to so many places

Luleå är, på det hela taget, en bra stad att bo i. Här finns till exempel något som heter Kulturservice. Där kan man lämna affischer på olika kulturevenemang och så hänger de upp dessa på kommunens anslagstavlor. 
 
 
Förutom det så är det fint när solen skiner dygnet runt.
 
 
Katarina har plötsligt fullt upp. På dagarna jobbar hon i en kiosk i kyrkbyn och på nätterna målar hon en temporär vägg på Luleå Airport. Det blir inte så många timmars sömn per dygn, men detta dubbeljobb pågår bara några dagar. Sen får hon förhoppningsvis sova någon natt.
 
  
 
  
  
 
Eftersom bussförbindelserna till och från flygplatsen är obefintliga nattetid så har jag självklart både skjutsat och hämtat. Det senare mellan 3 och halv 4 på morgonen. Istället för att gå och lägga mig och brutalt ryckas ur min törnrosasömn så har jag suttit uppe och ugglat och ritat av massor med mönster.
 
 
Sen har jag klippt ut tyg. Om ni tycker att ni känner igen tyget nedan så har ni helt rätt. Jag sydde DEN HÄR klänningen till mig själv i maj av det, men den här gången skall det bli en tunika till Christine.
 
 
Jag tog in symaskinerna i köket för att kunna sy på nätterna utan att störa grannarna. Men när solen skiner vill man ju inte ligga och sova bort hela dagarna så jag har ändå tvingat mig upp och ut i solen. Ganska skönt att ligga i gräset i solen och dåsa bort några timmar. Den arbetslöses privilegium. Helt gratis, dessutom. 


Kommentarer
AnnikA

Symaskin-erna?

2013-06-29 @ 22:53:21


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Boellas

Blond, bitter och besserwisser

RSS 2.0