In the air tonight

Efter tre intensiva nätter var den klar, Katarinas målning ute på Luleå Airport. Man har byggt en vägg av OSB-skiva runt ett bagageband och den väggen skall rivas i början av september, men eftersom OSB-skiva är ganska fult så var det någon som tyckte att det skulle vara klämmigt med lite graffiti på den. Så ville det sig inte bättre än att man kontaktade Katarina och frågade om hon kunde tänka sig att ta på sig uppdraget, vilket hon givetvis gladeligen gjorde. Anledningen till varför hon har jobbat på nätterna är att väggen sitter där det springer folk hela dagarna. Hon måste få bre ut sig med flaskor och sånt och färgen luktar också en hel del.
 
Inatt åkte jag och skulle hämta henne strax före fyra
 
 
men hon hade ganska mycket kvar så vi var inte hemma förrän kring 5. Vi fick några timmars sömn innan vi vände tillbaka till Kallax. Norrbottenskuriren var på plats med fotograf och journalist. Katarina hade sparat lite så fotografen kunde fota medan hon sprayade.
 
 
 
Himla snyggt blev det i alla fall. Uppdragsgivaren var jättenöjd, och det var ju bra. Det var nog tur att Malin var med och grundade andra natten, annars hade det kanske fått bli ännu en natt och det är jag inte säker på att Katt (eller jag) hade orkat.
 
(Det är mitt finger som syns i överkanten. Hoppsan)
 
 
 
Efter att Katt blivit intervjuad av radion nu på eftermiddagen så köpte vi sushi som vi åkte till Varvet och åt. Så mysigt. Det är så ljuvligt att kunna njuta av ledigheten, nu när jag vet att den inte varar för evigt. 
 
 
Jag och Malin hann förresten med en sväng till stranden i Brändön idag också. Helt underbart. Hon tvingade mig att bada och det var inte heller fel. Men kallt. Maximalt 16 grader. Det har väl inte hunnit värmas upp än, havet. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Boellas

Blond, bitter och besserwisser

RSS 2.0