Sail on

Plötsligt en morgon var det väldigt blött på köksfönstret. -21 ena dagen och +1 dagen efter innebär att det är vansinnigt halt. Det kände jag när jag gled iväg till Gammelstad för att hämta Katarina. Senare på dagen ställde LLT in all busstrafik.
 
 
Trots den varma sköna väderleken har jag tillbringat väldigt mycket tid inomhus. Sett film och sytt litegrann. Förutom väskan i förra inlägget jobbar jag på min kostym och igår svängde jag ihop den här till Christin. Hittade tyget på stuven på Ohlssons och jag tyckte det var lite kul med sina grå "fjäll".
 
 
 
Jag monterade min flamsk och tänkte hänga upp den, men alla tvärgående väggar i det här huset är gjorda av betong av hårdaste slag. Det gick definitivt inte att banka in en spik. Jag fick ta en pytteliten betongkrok men själva kroken passade inte i upphängningsanordningen. Attans.
 
 
Men bättre brödlös än rådlös, så jag tog en tändare och höll den under kroken och sedan klämde jag till den med tången. När den slutat brinna, förstås.
 
 
Det blev så bra!
 
 
När jag fikade med Anita idag tipsade hon mig om en ny skiva med Lionel Richie på vilken han sjunger sina gamla hits tillsammans med olika sångerskor. En av dem är vår egen Jill Johnsson! Skivan heter Tuskagee och den bästa låten är förstås Hello. Den spelade dansbandet Alexander från Umeå, långt före dirtyfox och annat påhitt. Jag har självklart originalet på vinyl. 

 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Boellas

Blond, bitter och besserwisser

RSS 2.0