En dag med Deutgenz

Jojo, det var ett tag sen, men jag har verkligen inte gjort något särskilt. Jobbat, ätit och i bästa fall sovit en stund då och då. Och så har jag sytt färdigt min kostym. Jag ska fota den endera dagen.
 
Jag har i alla fall varit i Stockholm två fredagar i rad och igår fortsatte jag mot Ronneby istället för att åka hem. Där blev jag hämtad av Thomas och Anna. Vi åkte vidare till Karlshamn och after work på Brasserie Fridolf, där vi träffade goda vänner och lyssnade på Jens U Nilsson som var kvällens trubadur. Brasseriets buffé var nog den bästa och mest prisvärda aw-buffén jag ätit.
 

Vackra Anna Neah
 
 
Välkomnande ljus
 
 
Den vackra kungsgranen står fortfarande frisk och grön i vardagsrummet, dock en smula "avjulad".

När vi kom hem slog vi oss ned i sofforna men efter en stund satt vi alla med hängande huvuden och klippande ögonlock och vi fann för gott att gå och lägga oss. Luften i den gamla skolan är frisk och sval och mot morgonkvisten tog jag täcke och kudde, gick ner i vardagsrummet och somnade på en av sofforna. Halv tio i morse var det full rulle. Efter frukost packade vi in oss i Annas och Thomas lånebil, en Volvo V70-98, som tickande, gnisslande och gnällande tog oss mot Kristianstad och Gittes Tygkälla i Rinkaby.

 
På vägen passerade vi ett slott - Trolle-Ljungby. I Norrbotten har vi inte så många slott. Inga alls, faktiskt.
 
Tygbutiken är väldigt stor till ytan och fullproppad med tyger, allt från långt tillbaka fram till nu. Jag tror inte att de har haft så många utförsäljningar. Det tar en stund innan man tar in allt och kan börja se själva tygerna. Butiken är belägen i en gammal ladugård och består till stor del av små rum och alkover och överallt har man placerat gamla provdockor. Det gäller att komma ihåg var man befinner sig, för ibland känns det som att man är i ett skräckkabinett...

 
 
 
 
 
Det här är Anna. Hon är riktig och inte alls läskig
 
Thomas skulle köpa blad till filofaxen så därför åkte vi in till Kristianstad där vi började med att fika på Duvanders. Räktårta och budapeststubbe med hallon och så en latte på det. Mums.
 
 
Efter hemkomsten har vi sovit middag en liten stund. Nu sitter Anna och jag vid varsin dator medan Thomas står vid spisen. Ser ni vad vi får till middag?
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Boellas

Blond, bitter och besserwisser

RSS 2.0