Push da button

Jag vet med bestämdhet att det någonstans i mitt hem skall finnas en liten papperspåse med fyra orange undersydda knappar. Jag har själv köpt dem och burit hem dem men därefter har påsen med innehåll fått egna ben och står nu ej att finna! I mitt sökande hamnade jag i en sysselsättning som närmast kan liknas vid att t ex sortera skruv, något som varken skall underskattas eller föraktas.
 
Jag har flera knappburkar. En egen och två från min mamma. Min egen är en plåtburk som tidigare innehöll choklad från Anton Berg. Den är oerhört lämplig för ändamålet då den är låg och platt, vilket innebär att man kan söka en knapp utan att behöva hälla ut innehållet.
 
I jakten på de fyra orange knapparna hamnade jag i knappburken och kom inte ut från den förrän tre timmar senare. Jag har sedan tidigare gjort som min mamma, dragit ihop alla knappar som är likadana med en tråd. Helt fantastiskt bra för då ser man direkt hur många knappar av en och samma sort man har.
 
 
Men de flesta knappar i burken var löshästar, flera av varje sort,  så de måste jag ju göra något åt...
 
 
När så klockan närmade sig midnatt började jag vara klar. Nu är det ordning och reda! 
 
 
Men de fyra eftersökta dök inte upp vid min knapprockad. Besökte därför Ohlssons igår och inhandlade fyra nya, så jag gissar att de första dyker upp vilken sekund som helst. De ligger kanske på sybordet... 


Kommentarer
Ida Nielsen

Åh knappsortering. Skönt att ha det gjort :)

2013-08-10 @ 20:25:22
URL: http://hebreiska.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Boellas

Blond, bitter och besserwisser

RSS 2.0