When it comes through your door

Ett enda "måste" har jag haft den här helgen och jag har ännu inte börjat med det.Det handlar om att söka jobb och  precis ikväll är det tre ansökningar som ska in. Jag tycker det är skitsvårt att på bara några rader få en okänd person att fatta hur fantastisk man är... Men det är väl som Malin säger: "Ett dåligt CV är bättre än inget CV alls".
 
Igår satte jag igång att sy de svarta byxorna jag klippte ut förra helgen. Det är samma modell som de här. Jag hade noga gjort alla markeringar och strukit fast fix där det skulle vara, så själva sömnaden gick som geschwint och brallorna var färdiga, med dolt dragkedja, dubbelstickningar och allt, efter tre och en halv timme. Tillsammans med min nysydda blus blev det en riktigt fin kreation. 


Blusen har varit nästan klar ett tag, men jag fick vänta på tryckknapparna i pärlemor från Stoff & Stil. Leveranstid 8 dgr + 2 dgr om man bor i norra Sverige. Jo, det är faktiskt sant. 

Jag hade definitivt inga planer på att åka på dans i helgen, trots att det var Expanders i Piteå på fredag och Elisas i Skellefteå på lördag. En kollega i Stockholm tyckte dock att jag skulle satsa på Elisas och riktigt koppla bort arbetet. Så när brallorna var klara kollade jag med Hans och Märit om jag fick hänga på dem och självklart gick det bra. De är så himla snälla. 
 
Katarina har varit hemma sedan i måndags och de hade fullt upp med att förbereda sig inför kvällens Halloweenfest så det var ändå ganska skönt att rymma fältet.
 
Bilden är från i fredags då Frida var här och hängde.
Döden och Lilla Rödluvan
 
Man kan tro att Amanda (till höger) inte klätt ut sig alls, men om man vet hur hon egentligen ser ut så förstår man varför hon vann priset för bästa utklädnad senare på kvällen...

Innan jag åkte till delmålet Piteå kollade jag oljan på bilen. Oljestickan såg ut så här:
 
 
Jag vet inte, men jag gillar inte den där ljusbruna löddret. Oljestickorna i mina tidigare bilar har oftast varit svarta.
 
Vi var så tidiga på Parken att vi hann med ett fika innan Elisas började spela.
 
 
Jag tänkte en glad gubbe, men såg sen att om man vridit lite på munnen hade det blivit något helt annat. Fast till det krävs det en smula snuskig fantasi och det har ju inte jag...
 
Det blev en verkligen skitkul kväll! Elisas är verkligen jättebra, och jag menar det faktiskt! Kanonbra blandning av gammalt och nytt, lite Beatles och lite annat som man inte brukar höra på dans. De har dessutom ett bra "danshäng" och med tanke på att de är så unga så föds det ändå ett litet hopp om framtiden...
 
 
Lite spooky var det även i Skellefteå. Det hade varit fest där kvällen innan med elvahundra gäster. Det hade uppenbarligen gått vilt till och de hade inte hunnit städa ordentligt.
 
 
Lite kusligt var det allt att sätta sig i bilen och köra hem i den mörka natten...
 
 
Nackdelen med att dansa i Skellefteå är att det blir så jäkla sent och så sover man bort halva söndagen. Nu kunde jag ju inte det eftersom jag hade tvättstugan klockan 12. Sen skjutsade jag Katarina till flyget. Jag saknar henne redan. Det är bra att de "prövar sina vingar" (det borde kanske jag också göra) men det är så roligt när alla är här. Vi har det så himla mysigt. Men jag och Malin åkte på Max och tog hem mat, och det var inte det sämsta.
 
Och på Kvantum hade de den allra bästa julmusten för 10 kr flaskan. Jag älskar den och hade kunnat köpa alla, men det är fortfarande ganska mycket månad kvar innan kontot fylls på och man kan ju inte köpa hur mycket läsk som helst. Lite farstu har man ju...
 
 
Nej, nu är det CV-dags. Jag har råkat se Fotbollskväll så om någon undrar vem som vann Allsvenskan så kan ni fråga mig.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Boellas

Blond, bitter och besserwisser

RSS 2.0