You´re the Voize

Solen sken med sin frånvaro vilket innebar att det inte blev något stekande på det stora däcket utanför hotellet. Vi gjorde ingenting på hela dagen, bara slappade. Först hemma, sen nere hos Martin och Markku, sen hemma igen. Och däremellan gick vi ner på pizzerian och käkade lite.

För en gångs skull blev det inte särskilt snärjigt inför middagen. Eftersom i princip vartenda band på hela forumet skulle använda våra duschar så gällde det att vara ute i god tid, för sen blev det kö. Vi duschade alltså tidigt och kunde därefter, i godan ro, måla oss och naglar medan grabbarna hönsade omkring i lägenheten.

Klockan 18 var det i vanlig ordning mingel, men för en gångs skull var vi lite sena och hann inte vara med så länge utan fick nästan omgående gå ner till restaurangen och sätta oss. Där bjöds vi förstås på mat och som vanligt lite underhållning, denna kväll av det hyfsat nybildade bandet Voize samt Rot-Harrys. Jättebra!


Jesper och Axel


Christoffer, Daniel och Robin

Efter middagen gick vi multiarenan och dansen. Det tillhör god ton att vara där och lyssna även på de första banden eftersom det oftast inte har kommit så mycket folk då. Under denna fredag spelade bl a


Edge


Holiday


Voize

men också "torsdagsbanden" Perikles, Pure Divine och Glennartz. Största överraskningen var Voize, som jag förstås aldrig hört förut. De var jättebra! Bra låtar, bra gung i något slags mellanklass. Ett band som bör passa alla åldrar, typ som Sannex. Vilket i o f s kanske inte är så konstigt eftersom sångaren Magnus Meinertz sjungit i just Sannex en gång i världen...

Å så lite vimmelbilder...


Thomas, Monica och Cattis. De två senare var mina sambos under helgen.



Cattis och Anders


Arrangör Lasse och Thomas


Jag och Pex


Ronnie, Lina och Carl-Martin


Lars-Göran, jag och Fredrik

Tjalle är åtta år och kommer från Sölvesborg. Han var i Vemdalen tillsammans med sin mamma och pappa som spelar i dansbandet Dolbyz, som förstås också kommer från Sölvesborg. Tjalle har inte bara Thomas som sin störste idol, han ser också ut som honom. Att det uppstod kemi mellan de båda förstår ni kanske.


Tjalle


  



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Boellas

Blond, bitter och besserwisser

RSS 2.0