På förekommen anledning

Natten mot lördag var det äntligen dags för den tradiotionella gräddstuvade pyttipannan nere hos Martin & co. Till och med jag åt litegrann. Men vi var inte pigga.


Thomas och Lina

Lördagen är alltid den mest fullspäckade dagen då det är då DEN STORA FRÅGESPORTEN äger rum. Jag är alltid mer nervös inför denna än inför höstens tipsrunda då frågesporten liksom kräver mer. Man sitter ju vi bord vilket gör det svårare, för att inte säga omöjligt, att fuska ringa en vän. I år var det riktigt svårt, och för att få ihop några pluspoäng skrev jag en dikt i vilken man mellan raderna kunde läsa om konsekvenserna av att hälla cider på bastuaggregatet.

När frågesporten var över gick vi hem och började fixa oss inför kvällen och strax ramlade det in folk.



Ungefär så här såg det ut i vår lägenheten hela helgen. En massa killar i alla åldrar (utom min). Rena ungdomsgården. Och allihopa hör de till Cattis stall. Att de för ögonblicket såg ut som tända ljus berodde på detta:



Oerhört imponerande, om ni frågar mig.

Sedan blev det återigen dags för middagen och det var nu som det skulle visa sig vem som var smartast på hela forumet. Det var hela femton stycken som hade sex rätt och bara en som hade sju. Och när Lars Heaster började med att säga "På förekommen anledning" så anade jag att det var jag. Och det var det!


Jag har snott bilden av Cattis och här syns det tydligt hur vansinnigt glad Thomas är för min skull!

Det var ett stycke  s k värdelöst vetande som gav mig en flaska Famous Grouse, en vistelse för två personer under nästa höstforum samt en skiva med Roger Westblom & The Inlaws. Man skulle nämna två medlemmar i Gasolin. Kim Larsen minns väl alla, men sen blev det svårt. Precis när jag skulle lämna in papperet kom jag ihåg att det fanns en snubbe som hette Björn Ugglenånting så jag chansade på Uggleberg och det godkändes. Bara ett litet minne jag hade att det är ganska fräckt att ha två djur i sitt namn...

Under middagen underhöll Janne Krantz (från Iggesundsgänget) och Framed. Jääääkligt bra!


Framed

Och så här ser Roger Westblom & The Inlaws ut. Dem hade vi förmånen att få njuta av till minglet före middagen.



Man kan inte skriva hur långa blogginlägg som helst. Ingen orkar läsa och jag har annat och göra. Jag återkommer alltså med resten av lördagskvällen, som också blev den bästa danskvällen med flera suveräna band.




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Boellas

Blond, bitter och besserwisser

RSS 2.0