If wishes were horses, beggars would ride

Nu finns det en bild på klänningen på nätet. På den här bilden syns den om man tittar noga. Jag står till vänster om Siri, den lilla flickan i rosa klänning och hennes mormor AnneMarie i rött hår. Så då vet ni, ni som undrat...

För övrigt har det varit en alldeles vanlig dag, om än förbaskat kall. Termometern visade på 7 grader i morse och det kändes inte så himla kul. Men det var bara att gilla läget. Skojade till det och gjorde en fiskbensfläta innan jag gick ut och väntade på Anna.



Dagens post bestod av ett antal kuvert och senaste numret av Populär Historia. Två av kuverten innehöll erbjudande om att låna pengar. Det ena från seriösa Nordea, som med några diskreta färgbilder visar hur lycklig man kan bli om man får köpa det man drömmer om. Det andra från Marginalen Bank låter Mona i Hållsta uttrycka sin glädje över den nya spisen och diskmaskinen som liksom slank med "eftersom villkoren var såpass bra". I Populär Historia fanns det en fjorton sidor lång artikel om Fattigsverige - Med nöden runt hörnet.




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Boellas

Blond, bitter och besserwisser

RSS 2.0