La grande finale

Det är möjligt att Thomas tänkte att han skulle spara det bästa till sist, och sett ur hans perspektiv så gjorde han nog det. För om jag tänker tillbaka en sex, sju år så tror jag inte att Thomas då ens skulle anat att han en dag skulle ha Olle Jönsson som gäst i sin egen talkshow. Vi, hans vänner, är dock inte förvånade för vi har hela tiden vetat vilken otrolig talang han är. Thomas alltså. Ja, även Olle, men inte inom samma område som Thomas...





Sofia Jannok var också en av kvällens gäster...


 
...liksom "Hantis" Ohlsson - limerickmästaren.



Hans-Inge "Singe" Magnusson klarade sig utmärkt på egen hand. Gunhild Carling spelade in "Så ska det låta" och var således inte med ikväll.



Kvällen blev kanske inte lika "ösig" som förra gången, men showen var definitivt inte sämre för den skull. Stämningen var precis sådär mysig och gemytlig som den bara kan bli med en riktigt, riktigt bra värd.








Jamen liiiite mera Olle, va...?



Jag kom dit ganska tidigt och sammanstrålade med Max och Christin, som bjöd mig på underbart god middag och därefter en Kaffe Karlsson. Mums. Sedan kom Ulrika direkt ifrån jobbet.

Efter showen hälsade Max och Christin på Olle och det blev förstås en del kattsnack. Olle har sex stycken!



Ja, det var allt för den här gången! Jag konstaterar att jag har fått uppleva fyra fantastiska tisdagskvällar i höst. Till helgen är det orkesterforum i Vemdalen och samtidigt startar julshowerna på Farmen. Håhåjaja.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Boellas

Blond, bitter och besserwisser

RSS 2.0