En sockerbagare här bor i staden

Ja, jag vet inte vad som har hänt. Konkurrensen om min nya dator är stenhård, jag promenerar varje kväll, jag måste sova också, jag fick en skada av sommargrönsaksvinsten - något av detta torde vara anledningen till mitt uteblivna bloggande.

Förra veckan berättade en kollega att hon fått ett rekommenderat brev från Ica. Nyfiket ilade hon iväg till Konsum (!) för att hämta det som visade sig vara en vinst bestående av 8000 kronor i presentkort på Fritidsresor. Jättekul. För henne. Ännu roligare blev det när jag berättade att jag också hade vunnit. Och VAD jag vunnit. Kollegan vred sig av skratt och tårarna sprutade. Även Christin har vunnit. Frusen mango. Denna information höll på att bli för mycket för min kollega och för ett ögonblick trodde jag att hon skulle behöva hjärt- och lungräddning.

I torsdag morse när jag vaknade, var hela världen vit, och jag förstod att vintern har kommit hit. Man skall ju inte för ett ögonblick inbilla sig att det plötsligt skall bli sommar igen. Jag ringde således min snälla bror som vek kvällen för däckbyte på sin systers SAAB.

Igår hittade jag en fantastisk blogg och drabbades plötsligt av en släng av överskottsenergi, vilken resulterade i sexton stycken UNDERBARA muffins!





De var inte helt okomplicerade, men blev både vackra och goda. Receptet hittade jag HÄR! Där finns också ett recept på jordnötskakor som verkar smarriga. Jag får göra dem en annan dag.



Kommentarer
johanna

Hej Boel.



I vilken stad bor du i? Eftersom du skrev att du hade snö!!! //

2010-10-17 @ 01:18:23


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Boellas

Blond, bitter och besserwisser

RSS 2.0