Bloody well right

Jag har ibland en förmåga att befinna mig på rätt plats vid rätt tillfälle. Åtminstone tyckte nog Frida det igår när hon ringde och undrade var jag var.
- På väg till Apoteket, svarade jag.
Och då blev hon jätteglad, för hon var också på stan och ville väl kanske spara busspengar, alt. visa ett par skor hon hade kollat in. Det kan eventuellt finnas en liten, liten möjlighet att hon ville träffa människan mamma också.
- Jag kommer till Apoteket, sa hon. Måste köpa skavsårsplåster.
Jag gick dit, tog en lapp och hade precis satt mig ner att vänta när det durrade till i kappfickan. Jag hann dock inte ta upp telefonen, varken ur fickan eller ur den läckra lilla glampåsen som skall skydda den mot hugg och slag, förrän tösen gled runt hörnet på en hylla och fick syn på mig.
- Jag skickade just ett sms! Jag undrade hur en kvinna på nästan två meter kan göra sig osynlig på ett apotek men nu vet jag!
Jag vet ju inte vem hon menade för jag är ju varken två meter eller osynlig.

Vi åkte hem till mig och två av Fridas pite-kompisar kom och hälsade på och vips var den dagen nästan slut. Och nu vill hjärtat ha en plats hos mig, så till helgen skall jag göra lite omdisponeringar i mitt syrum så att hon får plats med sig själv och lite saker. Får bara lite ångest när jag tänker på mitt källarförråd som redan är proppfullt men som nu också skall svälja några kartonger tyg. Rent volymmässigt får de ju säkert plats, men grejen är att jag vill ha kontroll över dem också d v s ha ett slags system som gör att jag lätt som en plätt kan gå på rätt kartong och plocka fram en bit svart muddväv om det skulle behövas. Men det blir väl någon råd med det. Mer akut är kanske att frigöra lite utrymme för de fyra däck som inte används just nu. Jag sneglar på grannens förråd som är tomt sånär som på en demonterad våningsäng och en pinnstol...


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Boellas

Blond, bitter och besserwisser

RSS 2.0