Öppna ditt fönster, släpp in lite sol

Tack och lov vann Luleå Hockey över Södertälje hemma idag. Man kan rent av säga att de sopade banan med gästerna. För den oinsatte kan jag berätta att matchen slutade 8-2 och jag antar att bortalagets två mål endast kan tillskrivas Luleås godhet. Egentligen finns det ingenting som intresserar mig mindre än hockey, men jag tycker ändå att det är bra när de vinner. De bör ju nämligen göra rätt för sina hiskeliga löner. Ok, jag vet att de jobbar hårt. De måste träna och svetta upp sig mest varje dag, stackarna. Det är annat det än att att glida omkring mellan hyllorna i tygaffären. Men ja ä inte bitter ja...

Läget i Bosnien förändras hela tiden. När jag kom hem från Blekinge hade man monterat upp en skyhög mast med fyra enorma strålkastare i toppen. Det är jättebra tycker jag. Dessa lyser nämligen dygnet runt med en styrka som når in i lägenhetens alla rum. Jag behöver således aldrig tända någon av mina egna lampor och jag får också använda mörkläggningsgardinerna trots att det egentligen är mörkt ute. Med lite fantasi kan man tro att det är midnattsolen som vägrar dra sig tillbaka.
l
Så efter att ha vandrat i becksvarta mörkret och bara väntat på att Freddy Kreuger ska dyka upp bakom en container, får jag nu använda solglasögon fast klockan visar midnatt! Och nu sticker jag till Piteå på dans!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Boellas

Blond, bitter och besserwisser

RSS 2.0