På en torsdag!

Torsdagen blev annars en riktig höjdardag som, när den var över, kunde stavas LOGISTIK. Det är inte alltid tidsplaner stämmer men den här dagen blev ett riktigt skolexempel på god planering. Den avslutades, som alla förstått, på nattklubben Cleo där Thomas väckte liv i de anrika torsdagsdanserna. Med arrangören själv i entrén och Streaplers på scen ( Ha ha, vilket rim!) var succén givetvis given. Folk var glada, några var både fulla och glada, och det dansades så det stod härliga till. Lite knuffigt kanske, men det gjorde inget. Det gick bra ändå. Och redan nästa torsdag är det dags igen. Då är det Kindbergs tur och självklart ska jag dit.

Efterfesten, med den i Streaplerssammanhang obligatoriska löjrommen, ägde rum i Thomas rum där några gäster gjorde sig riktigt hemmastadda.

"Jag orkar inte min macka... Tror du jag kan...?"

"Va fan, såg du? Han har en tunnbrödmacka under täcket! Fan, va grisigt!"
Men eftersom Thomas har mer än ett jobb att sköta och således skulle upp i ottan, så blev det inget långvarigt samkväm. Sammanfattningsvis kan man nog säga att Cleo-premiären uppfyllde åtminstone alla mina förväntningar med råge. Ett lovvärt initiativ av Thomas!


Fredagsmys...

På lördag kväll tog jag en paus i flyttandet och åkte till Skellefteå med fyra goda vänner. Det var visserligen Black Jack i Sunderbyn, men Bhonus lockade mer. Tyvärr var tydligen inte lokalbefolkningen särskilt danssugen så det var nog inte ens trehundra gäster på parken. De kan ju haft svininfluensan, men det är också möjligt att de sparade sig till måndagens motionsdans som tydligen alltid besöks av minst fyrahundra människor. Två personer och en dator på scen, 70 spänn i entré. Tja, vad är väl en bal på slottet...? För det kan väl inte ligga någon sanning i att västerbottningar är ett snålt släkte?

Magnus poserade glatt. Så slapp jag ta en bild från deras hemsida...



Kommentarer
susanne

Hej,



Ni såg ut att ha trevligt! Hoppas du hade lika trevligt ikväll...



Du verkar ju ha koll på det mesta vad gäller dansband. Jag gillar musiken men har inte dansat så mycket... I dansbandskampen i år har jag med min kusin Yeni Karlsson och min fråga till dig är om du vet om nån av de andra deltagana i DBK är här ifrån norrbotten eller om det kan vara så att Yeni är Norrbottens hopp I DBK? Jag har fått för mig det i alla fall. Bandet heter Sweetshots och har sitt nuvarande säte i Borås/Alingsås men Yeni är från Älvsbyn. Du har säkert koll på henne sen förut då hon i flera år sjöng med schytts. Här är en länk till deras Låt "I Do" och gillar du den får du mer än gärna hejja och rösta på lördag den 7 november. Jag kan vinka till dig i rutan då jag kommer att vara vid runda bordet. Men du kanske är där du med? Kram och ha det fint!



http://www.youtube.com/watch?v=PDEUwBCM89k



mvh// Susanne

2009-10-22 @ 20:57:14


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Boellas

Blond, bitter och besserwisser

RSS 2.0