Sleeping beauty

Sovmask är en alldeles fantastisk uppfinning. Tack vare den har jag kunnat sova ut ordentligt varje morgon...eh, förmiddag. När jag vaknat framemot 12-snåret har jag lyft på masken och förvånat kunnat konstatera att solen redan varit uppe länge.

Igår bjöds det på ömsom vin, ömsom vatten på de olika banorna, men alla orkestrar har ju sin publik, tack och lov, så trångt och mycket folk var det överallt. Vi tillbringade en del av kvällen i Thomas loge, proppskåpet, samt i ölstugan. Jag tillhör alltså de här hemska människorna som är i Malung för att festa. Jag och Thomas dansade visserligen på flera banor, och det gick ju bra eftersom han är så otroligt smidig och duktig så trots trängseln kunde man ändå njuta av dansen. Det är fascinerande att se hur många, särskilt på bana 3, som inte har förstått att det primära med dans är att fötterna skall flyttas. De håller om varandra med överarmarna medan underarmarna pekar rakt upp, de gnuggar sina svettiga ansikten mot varandra och överkropparna pendlar hit och dit. Det blir tydligen så många moment att hålla reda på att fotrörelserna blir lidande och begränsas till något enstaka planslöst hoppsansteg. Oftast i otakt.

Nu skall jag gå på apoteket och köpa hårbalsam samt tandtråd. Ikväll blir det stressigt då vi är bjudna till Pelle och Susanna på middag medan Bhonus är i Grönlandsparken och jag vill vara på båda ställena. Thomas ställer jag in på bana 2 där Olle Jönsson ÄGER och sedan hämtar jag väl honom efter ett. Jag har således en hel del egentid ikväll.


Kommentarer
lunkan

Är det Lars-Krizters föräldrar som du är fotad med på Annas blogg?! Du är helt fantastiskt snygg, själv och din klänning, en riktig Boel Guldklav!! Åsså hejar du på min söta granne som är där. Du hittar henne nog: ljus, slank och meddellängd. Lätt som en plätt!

2009-07-16 @ 17:24:01
Boella själv

Tro det eller ej, Lunkan, men jag träffade faktiskt din granne!

2009-07-25 @ 02:48:51


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Boellas

Blond, bitter och besserwisser

RSS 2.0