You never can tell

Det här med att planera mina lediga dagar i förväg är något som jag tydligen skall låta bli i fortsättningen för det blir ändå aldrig som jag tänkt mig. Hade för avsikt att stiga upp i gryningen och tillbringa några timmar i förrådet med att prismärka smått och gott och sedan åka till Veckans Allehanda där jag hyr bord och förhoppningsvis tjänar en liten hacka på sådant som annars bara tar upp plats i mina förråd.
 
Sedan tänkte jag jobba två timmar så att mina kumpaner skulle kunna äta lite lunch i lugn och ro, och därefter skulle ett utvecklingssamtal äga rum här hemma. Hembakad pizza till middag och sedan en tur till Frida i Piteå. Ja, så skulle min dag se ut. Men ett sms från Christin, i vilket hon redogjorde dagens temperaturförhållanden i Boden (-27 grader) samt en åsikt om att "ingen frisk människa går ut en sån här dag" kullkastade åtminstone förmiddagens planering. Jag vill ju gärna uppfattas som en kvinna vid sunda vätskor, så jag vände på mig och somnade om. Och det kändes väl i och för sig inte helt fel.

Men jobb blev det och även utvecklingssamtal. Mitt på dagen visade termometern behagliga -3 så jag grämde mig onekligen en smula. Efter middagen åkte jag till Piteå, och en sådan tur tar numera bra mycket längre tid än förut, eftersom jag håller fartbegränsningarna. Detta är i och för sig ingen nackdel, för jag hinner ju lyssna på mer musik. Bilen är ett bra ställe för sådana aktiviteter eftersom man inte stör någon granne och slipper skämmas när man sjunger med.

Igår spelades Led Zeppelin, som för övrigt har mycket gemensamt med både Larz Kristerz och Lasse Stefanz. Vad, undrar ni kanske då? Jag tror att särskilt Thomas och Anna undrar det. Jag spelade en del LZ i somras när de var här, och till slut kom Anna in i köket och låtsasrökte en låtsasjoint och därmed förstod jag vad hon tycker om den sortens musik. Ack, ungdomligt oförstånd! Vi däremot, som har vuxit upp med detta välljud, får aldrig nog av dess mångfald. Ingen låt är den andra lik. Här trängs häftiga trummor med lika häftiga gitarrer och rätt vad det är hörs en banjo. Det är tuffaste rock blandat med skön soul och lugna ballader. Det. Är. Sååå. Bra!


Nu kallar plikten och förhoppningsvis hinner jag med bussen. Det är nästan -20 idag igen....

Jo, förresten... Alla tre banden har både L och Z i sina namn!


Kommentarer
Anonym

Led Zeppelin rockar fett!!!

2009-02-13 @ 21:58:49


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Boellas

Blond, bitter och besserwisser

RSS 2.0