Pigs in cups!!

På dansmaffian.se diskuterar man just nu ett delikat problem, nämligen svinkoppor. Det är något som man kan drabbas av när en snubbe med skäggstubb gnuggar den mot sin danspartners känsliga ansiktshud tills blodvite uppstår. Gnussa kallas visst svamlet och sägs vara helt fantastiskt mysigt. Tack och lov är jag så lång att jag slipper bli utsatt för något sådant vansinne. Mysigt tycker jag det är att dansa med män som rör på fötterna istället för på huvudet. Thomas Deutgen är en av dem, men det finns fler.

När ett av våra barn var tre år drabbades hon av svår eksem i ansiktet. Det kliade oerhört och hon var röd, svullen och sårig runt hela hårfästet. På inte fullt en vecka hann vi besöka fyra läkare som alla skakade på huvudet och uteslöt allergi eftersom hårbotten såg "så fin ut!" Den femte läkaren var en hudspecialist som tittade på henne och sa:
- Det är schampot.
- Men hårbotten...? sa jag
Han förklarade att hårbotten är tåligare än den känsliga huden runt om och i ansiktet. Många hårvårdspreparat innehåller slaggprodukter som inte finns med i innehållsförteckningen och som i sin tur innehåller nickel. Och nickel är ju inte så bra, särskilt inte om man är allergisk mot det.

Varför skall man då hålla på och gnida sitt känsliga ansikte mot någons skäggstubb, och dessutom kanske tio olika skäggstubbar på en kväll? Peeling utför man väl ändå hemma i badrummet? Jag tycker verkligen att det är skitsnyggt med stubb, men inte farao pallar ju huden att gnuggas mot den i tre och en halv timme...


I fredags hände det något ytterst märkligt i butiken. Vår nya mönsterbok försvann! Katalogen med BILDER på vårens mönster, den man bläddrar i, hittar ett mönster man vill ha, går till kassan och ber den trevliga personalen plocka fram det, DEN blev helt enkelt stulen! Inte för att jag kan förstå vad någon skall med den till. Kvar på bordet låg en resekatalog från Apollo, hälften så stor, en bråkdel så tung. Vart är vi alla på väg nu? Om alla blommorna dör...

Och allt vi har kvar är den här. Från i höstas.
Jag har ännu inte lyckats få till sömmen på den svarta overlockmaskinen. Jag har trätt om den tre gånger efter alla konstens regler (läs: instruktionsboken) men nu ger jag f-n upp! Det blir öglor stora som lasson på baksidan! Jag har provat ALLT! Diffrentialmataren, stygnlängd, ALLT! Jag är uppgiven, förlorad och knäckt. Kom hem, Katarina!!

Den övre är framsidan, den nedre är baksidan. Råd och tips emottages tacksamt.
Kommentarer
JanneS

Här kan det finnas lite tips och trix till din OL.

Lycka till...( följ länken nedan )http://www.sjalbarn.se/forum/viewtopic.php?f=5&t=119894

2009-02-10 @ 15:55:36
JanneS

Här kommer en till....http://www.sysidan.se/forum/forumdisplay.php?f=8

2009-02-10 @ 16:00:48
Unhappy

Tack för att du avslöjar allt om min eksem-barndom på din blogg.

2009-02-21 @ 00:33:04


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Boellas

Blond, bitter och besserwisser

RSS 2.0