Long-legged dilemma

Strumpbyxor är ett djävulens påfund, åtminstone om man har begåvats med en benlängd utöver det vanliga. Idag har jag haft min nya röda klänning på jobbet, och till den ett par svarta, lite tjockare, strumpbyxor. För att de överhuvudtaget skall täcka benen ända upp tvingas jag köpa största storleken, vilket innebär att de egentligen blir alldeles för stora i midjan. Som en direkt följd av detta så KASAR de ner HELA TIDEN! Och inte nog med det! De jävlarna drar med sig trosorna också! Dessa lägger sig som en korv strax under ändalykten och jag får hela tiden springa in på kontoret och dra upp alltihop. Men trots att jag drar upp dem  till behåbandet så får jag upprepa proceduren efter en stund. 

Nu skall jag kontakta DIM eller någon annan strumbyxtillverkare och erbjuda mina tjänster som produktutvecklare.  För vad sägs om tjocka strumpbyxor som stay ups? Och för att man inte skall bli kall om ni-vet-vad så kan man ha en liten mameluck i samma kvalité. En strålande idé, eller hur? Gud nåde den som stjäl den!

Avslutningsvis vill jag be om ursäkt för att jag i dagens inlägg frångick det jag föresatt mig, nämligen att vara personlig men inte PRIVAT, vilket jag nog kan tycka att man är när man pratar om sina egna underkläder. Å andra sidan var det nödvändigt, för hur kan man annars beskriva känslan av att vara nästan hemma och veta att grenen förmodligen är nere i knähöjd och kanske skymtar fram under kjolfållen och att man egentligen skulle behöva hoppa in i en port och åtgärda problemet men tänker att "Va farao, jag har ju inte långt kvar" och istället drar lite tafatt i strumpbyxbenen i ett diskret försök att ställa saker och ting tillrätta.  


Kommentarer
Pinsamt

Töntigt med dagens outfit

2009-04-03 @ 22:11:54
Anonym

bäst med inga trosor, inga strumpbyxor!!

2009-04-04 @ 12:28:27
Boella

Men det blir så jäkla kallt, ju!;)

2009-04-04 @ 14:27:50
AnnaPanna

Signatur "Pinsamt" kan gå å kamma sig! Surfa in på en annan blogg om det inte passar.



Roligt inlägg och du var jättefin i dina kläder.



Kram vännen

2009-04-04 @ 17:48:27
URL: http://blogg.mermusik.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Boellas

Blond, bitter och besserwisser

RSS 2.0