♪♫♪ Åh, om ni visste vad jag saknat er ♪♫♪

Efter ännu en vecka på Folksam blev det fredag igen. Min vana trogen åkte jag till Björknäsparken där Per-Håkans spelade. Det var inte alltför mycket folk, och det fanns kanske fler än en anledning till det. Älgjakt, fotboll och sen det faktum att folk verkligen inte vågar åka på en orkester de aldrig hört förut. Jag har ingen aning om vad de tror kan hända, men så är det i alla fall. Själv hörde jag Per-Håkans första gången förra hösten i Vemdalen så jag såg verkligen fram emot den här kvällen.
 
Tänk Sannex när de drog som mest folk. Det är Per-Håkans. Alla de där bästa låtarna som ingen annan längre spelar plus en mängd andra riktigt suveräna danslåtar. Jäklar vad bra. 
 
 
 
 
 
Mr Per-Håkan himself
 
 
 
 
Ändå lite fräckt att kalla sig för Per-Håkans. Det där med dubbelnamn som bandnamn verkar ju inte vara det hetaste numera, men det är ju helt rätt! 
 
Jag begär inte att ni som inte är ett spår intresserade av dans och dansband ska förstå mig, men jag är faktiskt jätteglad för att jag en gång i världen började dansa. Det är så himla kul! Nu är det bara fem dagar till nästa gång!
 


Kommentarer
bodil stridsman

hej det var säkert kanon..hade annat för mig (var på Landstingsfest) så är det, ibland missar man det roliga för annat roligt

2013-09-10 @ 17:14:09


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Boellas

Blond, bitter och besserwisser

RSS 2.0