Cleaning up the ghetto

Det här med att vara mitt mellan två jobb, det är ingen lek, ska jag säga. Det är kurser, föreläsningar och möten mest hela tiden. Däremellan skall man skriva spontanansökningar och försöka att tänka på hur bra man är, istället för motsatsen - "Äh, det är väl inget märkvärdigt...".

Helgen förlöpte som en vanlig  helg. Eftersom jag nu har OÄNDLIGT med tid att disponera satte jag igång med att rensa i pärmar och alla andra pappersdepåer. Mycket jobbigare än man kan tro, men ingen, inte ens jag själv, kommer någonsin att ha någon glädje av mina lönespecifikationer från 1981. Det är ju onödigt att kasta bort vykort, gratulationskort och sånt som man kan använda. Hursomhelst har jag bara kommit en liten liten bit på väg och nu ligger det lite grejer på golvet och väntar på att jag ska hinna rensa de andra filialerna och på något sätt samordna det som blir kvar.
 

Den här handboken kan vara bra att ha! Sparas!

 
Jag avbröt, som sagt, mitt rensande till förmån för en stund i kyrkan. Det var Malins kör som hade vårkonsert tillsammans med Domkyrkans damkör. Men jag gillar ju att vara i kyrkan, så det var en stunds fullkomlig avkoppling.
 
4
 
Sen blev det lite övningskörning med Björn så något mer rensande fanns det inte tid till. Tjejerna började kolla gamla fotoalbum och det var visst OERHÖRT kul, av deras obehärskade glädjeyttringar att döma. Eller vad sägs om dessa?
 
 
Katarina och Malin chillar i solen. Malin ligger i badenbaden medan Katt kör the laid back-style.
 
 
"Spana in den här sköna samen, militärer börjar supa ung. Amen" skrev Katt på Instagram. Så här go och glad var, och är, hon för det mesta, lilla Fridolina. Vart har tiden tagit vägen?
 
Idag var det måndag. Jag och Malin uträttade en sak i ottan, kl 9, och sen provade vi hur det är att vänta på att affärerna ska öppna. Jag vet ju att det finns människor som står och häckar utanför Smedjan tio minuter innan öppningsdags och sedan rusar de in, när dörrarn äntligen låses upp. Och råkar detta ske en minut efter 10 så är det åt h-vete! Kan avslöja att samma sak gäller för Shopping. 
 
Nå, vi tyckte det var lite pinigt att stå i den lilla högen med andra lediga (pensionärer, långtidssjukskrivna, sjukpensionärer, arbetslösa och kanske bara lediga människor) så vi avvaktade några extra minuter innan vi rusade in och upp på Claes Ohlson. Där hade de inte så mycket att göra, sådär på morgonkvisten, så de hade satt en snygging i dörren som hälsade oss välkomna och när vi botaniserade bland alla pyttesmå batterier dök nästa handsome guy upp och frågade om det gick bra för oss. Han visste förstås PRECIS vilket batteri jag behövde. SR626...
 
Sen gick vi på Condis och fikade. Jag älskar att fika på fik, har jag sagt det? Hämtade Björn på skolan och fick lite tid med honom innan jag körde in bilen i garaget och PROMENERADE in till stan och Trygghetsrådet. Det blev som vanligt ett inspirerande möte med Maria och sen gick jag hem igen. 
 
Imorgon blir det Trygghetsrådet före lunch och Manpower på eftermiddagen. Frissan och dansgala på onsdag och LASSE STEFANZ på fredag!! HURRA! På måndag åker jag till Tjåmotis och hämtar Fridas Merca, som hon så osjälviskt lånar ut några månader, tills hon behöver den själv där i Halmstad.
 


Kommentarer
Eva

Puh!!!
Bli inte utbränd:)

2013-05-06 @ 22:20:59


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Boellas

Blond, bitter och besserwisser

RSS 2.0