Måndagsmys

Det är inte helt fel att vara arbetslös ibland. Det är kanske inte riktigt pk att säga så, men det är icke desto mindre sant. I morse steg jag upp kl 8 och två timmar senare infann jag mig på Trygghetsrådet. Det händer inte så mycket på arbetsmarknaden just nu så varför inte passa på att njuta av den tid jag själv får bestämma över hur den skall disponeras. Allt ordnar sig, det vet jag.
 
Jag åkte in på stan en sväng och hittade lite presenter (kläder) till Björn som han ska få när han fyller 18 år nästa lördag. Vårt yngsta barn. Jag fattar inte vart åren tagit vägen! Plötsligt var han 1,92!
 
Hämtade Malin och så åkte vi till Dollar Store (eller Dollar Tore, som damen som inte läste dollartecknet som en bokstav utan som just ett dollartecken). 
 
 
 
När vi var i London, för några år sedan, handlade vi Kit Kat med jordnötssmör varje gång vi var på Tesco. Ni skulle bara veta vilken fantastisk smaksensation det är med det salta jordnötssmöret i kombination med den söta chokladen. Tyvärr har vi inte hittat den någonstans i Sverige förrän nu, på Dollar Store! Där har de en hel korg. Tre för 10 kr! Och som inte det vore nog, så har Christin hittat Yankie med lakritssmak på Dollar Store i Boden. Ett tämligen ok alternativ till saligen insomnade (borttagen ur sortimentet) Lakritsplopp. Saknad av många.
 
 
På hemvägen svängde vi in till Katarina, som spenderar sina dagar i en liten kiosk i kyrkbyn i Gammelstad. Alldeles bredvid kyrkan. Vi tog varsitt cheesemål med pommes frites och en jättegod vitlöksdressing.
 
 
 
 
Världens sötaste grillbiträde, eller vad de kallas, de som jobbar i grillkiosk. Hennes chef tycker i alla fall att hon är guld värd. Och det tycker faktiskt jag också.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Boellas

Blond, bitter och besserwisser

RSS 2.0