Årets höjdpunkt

Ett år går fort och plötsligt blev det vecka 27 igen. Vecka 27 är synonymt med Streaplersvecka som blev lite annorlunda mot tidigare år. De spelade nämligen i Skellefteå redan under vecka 26, vilket antagligen var en fördel för Bodens räkning. Det inbillar jag mig i alla fall.
 
Onsdagen inleddes i alla fall med att Roger Kvarnström från P4 Norrbotten gjorde en intervju med mig, Kjetil Granli och nye basisten Per Lundin. 
 
 
Här sitter Roger och jag i rännstenen utanför Scandic hotell och kollar in gamla Streaplersvinyler (alltså vi snackar sent 60-tal).
 
Därefter gick Roger in i bussen och pratade med Kjetil
 
 
och med Per.
 
 
Orkestern var tidigt på plats, roddade upp, soundcheckade och tränade litegrann. 
 
 
Därefter blev det en ordentlig middag och så var klockan halv åtta och kassan öppnade. 
 
 
Kön växte snabbt, men den effektiva kassapersonalen har alltid högsta växel i så ingen hann ledsna på att stå där. När kön var som längst plockades en extra stämpel fram och de som hade jämna pengar kunde gå före i kön. Sedan slogs givetvis dessa entréer in i kassan. Väldigt smidigt och kanske något att ta efter för folkparken i vårt sydliga grannlän. Där verkar man inte fundera så mycket på att effektivisera vid den värsta publiktillströmningen...
 
Nå, hursomhelst så rev Streaplers igång prick åtta och sen var det full rulle, både på orkester och gäster.
 
 
 
 
 
 
Ehh....
 
 
 
 
 
Det var förstås fullt på golvet hela kvällen. De här glada norrmännen nöjde sig dock med att lyssna och njuta av Streaplers härligt svängiga musik.
 
 
Som ni ser så sken solen över Boden den här kvällen. Underbart är kort och klockan blev midnatt alltför snabbt. Björknäsparkens personal sålde varmkorv i entrén och många trötta dansgäster passade på att fylla på med ny energi innan hemfärd. 
 
Efter en sån här kväll fylls energidepåerna till max. Det är så oerhört närande med alla fantastiska människor som är så glada och goa. Det är så här dans skall vara! 
 
Streaplers levererade förstås som vanligt, kanske med en ännu högre växel än veckan innan i Skellefteå. Det spelade med sånt jäkla driv och sådan energi och det är klart att det smittar av sig på publiken vilket i sin tur kanske taggar orkestern ännu mer. Bäst är de, i alla fall. Det går bara inte att stå still. Och jag håller med de som kom fram och sa att Streaplers är det absolut bästa bandet att bugga till om man nu vill göra det.
 
När lokalen var återställd i ursprungligt skick, det vill säga att borden var på plats igen och orkestern packat klart, var det så dags för den traditionella vickningen innan de gav sig iväg till hotellet.
 
 
Det var den kvällen och det här blir bara bättre och bättre! Det kan inte finnas något bättre ställe än Björknäsparken med den fantastiska personalen. Maken till snällare människor får man leta efter! 
 
Fler bilder från dagen och kvällen hittar ni på Streaplers hemsida HÄR och HÄR!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Boellas

Blond, bitter och besserwisser

RSS 2.0