Nu ska hela rasket rivas

Håhå jaja. Tro det eller ej, men jag har faktiskt varit på dans två kvällar den här helgen. I fredags spelade Drifters i Piteå men jag var seg efter jobbet. Det tog ett tag innan jag hade lagat middag och duschat. Tjejerna skulle också ut så det var trångt framför badrumsspeglarna. Nå, jag var framme i pausen och det var ju bättre än att inte komma fram alls. Det blev en kort och intensiv, men himla trevlig, kväll och som vanligt var Drifters jättebra! Jag har ju inte träffat Erica o killarna på väldigt länge så Erica bad att jag skulle stanna medan de packade och det gjorde jag. Trevligt med lite tjejsnack och sen passade det väldigt bra i tid, för jag kunde plocka upp tjejerna i stan när jag kom tillbaka till Luleå. 
 
På lördag gav jag mig iväg till Hans och Märit och tillsammans med dem och Biggan åkte vi till Skellefteå där Martinez spelade. Det blev ännu en lyckad kväll. Skellefteå Folkets park är ett så himla trevligt ställe och jag önskar att det fanns något lika mysigt i Luleå. Martinez blir bara bättre och bättre för varje gång jag hör dem. Så mycket bra danslåtar, så många fina duetter, så glada musikanter! 
 
Och som jag fotade! Nix, inte en bild! Jo, förresten... Jag fotade Anna som kom dit med lille Otto en stund innan dansen började. När jag träffade dem senast, i somras i Täfteå, var han bara ett litet knyte. Nu är han sex månader och det är bara en tidsfråga innan han börjar äta palt...

  
 
Jag lyckades slumra en stund i bilen på vägen hem så det var ju tur att det var Hans som körde till Piteå. När jag närmade mig Kallkällan smög en brandbil upp bakom mig. Det visade sig att det brann i en bil bakom mitt garage. 
 
 
Idag förpassades pepparkakshuset till komposten, men jag gör om det nästa år. Likadant fast bättre. 
 
 
Tomtarna är ligger i sin kartong och fönsterlamporna har ersatt ljusstakar och stjärnor. Jag brukar inte ha någon julgran så det går ganska snabbt att plocka bort allt. 
 
 
Och imorgon väntar en härlig måndag, den första arbetsmåndagen på mycket länge.
 
 


Kommentarer
Ethel

Låter som att du haft en riktigt trevlig helg.
Härligt med två dagars dans ;)
Vi har dansat till Streaplers i lördags, då tänkte jag på dig några gånger, eftersom jag vet att du gillar dem mycket.
Här hos oss är också julen utstädad idag, nu drar vardagen i gång på allvar.........Ha det gott!

2013-01-06 @ 23:23:13
Anonym

Allt verkar ha varit bra för din del,Men att du har börjat i rivningsbranchen var en nyhet.Vad tror du ägarna till originalet har att säga om tilltaget,du skulle ha överlämnat detta som en gåva från norr till dem.Men som alltid,det går bra att vara efterklok. Ha en bra start på vardagen nu.

2013-01-07 @ 06:57:11
Anonym

Det vart lite fel,ville inte vara anonym.Hälsningar från Hedde-Hill.

2013-01-07 @ 07:01:01


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Boellas

Blond, bitter och besserwisser

RSS 2.0