Åh, regniga natt

Det har väl knappast undgått någon att det regnat en hel del. Tyvärr verkar det inte finnas någon ände på nedfallet. Jag tycker det är jättejobbigt. Det är ingen idé att fixa håret och nio regniga grader känns kallare än lika många torra. Natten mot lördag åkte jag och hämtade Björn som var ute på tjosanhejsan och det var så förbaskat mycket vatten på vägarna att man utan svårighet tagit sig fram med båt. Likadant var det natten efter, då jag efter en trevlig kväll i Skellefteå körde hem från Hans och Märit i Piteå.
 
Det var nämligen dansmara i Skellefteå helgen som var. Zlips och Blender på fredagen, Barbados och Kindbergs på lördagen. Jag valde rätt kväll. Det var flera år sedan jag dansade till Kindbergs men de var lika bra som förr. De har ju sina låtar och håller bra danstempon samtidigt som de har en energi som smittar av sig.
 

Barbados var så sent som i våras i Vemdalen men där spelade de bara omkring trekvart, så det var ju himla kul att få dansa till dem en sån här kväll. De är riktiga proffs och även de är duktiga på spela riktigt bra dansmusik. De har ju dessutom så många egna riktigt stora hits. Ett alldeles utomordentligt bra band således!
 
 
 
Det blev alltså en jäkligt kul kväll. Tyvärr var det inte så himla mycket folk, uppskattningsvis omkring 350-400 och det är ju trist för arrangören men, ärligt talat, rätt bra för oss som dansar. Men Skellefteå är Skellefteå och när vi kom strax före 20 (eftersom det var nonstop så började dansen då) hade de inte öppnat kassan än. Vakterna och killen i kassan hade blivit tillsagda att de inte skulle öppna förrän kl 20 och det blir ju lite galet för de som absolut vill dansa från allra första början. 
 
Vi hann i alla fall med lite fika innan det ramlade in lite mer publik.
 
 
Enligt vittnen hade det varit omkring 550 personer på fredagen, vilket ju inte heller är så särdeles bra, men det är bara att konstatera att det inte finns fler människor som dansar häruppe. Inte samtidigt i alla fall.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Boellas

Blond, bitter och besserwisser

RSS 2.0