Through the djungle, through the dark

Det har funnits stunder då jag verkligen har tvivlat på att den här dagen skulle komma. Man längtar ju alltid till fredag, men sällan så mycket som jag gjort den här veckan. Nu är den i alla fall slut och jag tänkter inte ägna en sekund åt att tänka på jobbet den här helgen. Jag tänker sy, söka jobb och eventuellt (väldigt eventuellt) dansa till Elisas imorgon. Jo, tvättstugan också förstås. 

Vintertiden märks helt klart av. Jag är inte pigg på morgnarna, men jag kan kliva upp utan att känna mig spyfärdig av trötthet. Dessutom känns lägenheten varmare, vilket gör det hela lättare. Jag måste dock sova i en tröja med ärmar. Ni vet, när man vaknar på morgonen, det är kallt i rummet och varm och gosigt under täcket och så har man råkat ha armarna ovanför huvudet och när larmet går igång, man trycker på snooze, vänder sig på sidan och drar täcket över de iskalla armarna så är det omöjligt att lämna sängen för då kommer man att frysa ihjäl. Därav tröjan med ärmar. Den gör hela uppstigandet en smula lättare. Jag har dock ännu inte börjat sova i håsor (strumpor, svensk översättning).
 
Seriesluten avlöser varandra och de enda jag följer nu är Project Runway Sverige och Ink Master. Båda ganska kul och inspirerande, men också väldigt irriterande. Åtminstone den första. Nu är det bara en tjej kvar i tävlingen och det beror kanske inte på genuset utan på att domarna har bedömt deras insater som svagast, men det finns en kille som trots helt värdelösa kreationer håller sig kvar i avsnitt efter avsnitt. Hans två första klänningar var formlösa sjok, helt utan finish och passform. Han underlät t ex att fålla en tältliknande skapelse (som skulle föreställa en klänning) i chiffong. Man kan inte lämna chiffong ofållad! Aldrig! De två senaste avsnitten har de jobbat i team och han har klarat sig kvar tack vare sina kamraters skicklighet. Det är kanske onödigt att reta upp sig på en människa man inte känner (ganska meningslöst att reta upp sig på någon öht) men när den här killen presenterade sig i första avsnittet sa han ungefär "Jag är inte bög som de andra killarna, jag är straight, gillar tjejer." As if I care... Varför han tyckte att det var så viktigt att påpeka vet jag faktiskt inte. Drygputtar finns det gott om. Jag håller nog på Charlotte eller Naim...
 
Den här veckan har, som sagt, varit jättetung. Många borta på jobbet och fast jag slitit som en bäver har jag inte räckt särskilt långt. Ulrika har varit ledig och åkte till Ikea. Det var bra, för hon handlade värmeljus till mig så nu klarar jag mig ett tag.
 
 
Och på väg hem från jobber svängde vi in på en affär och jag köpte lite glögg.
 
 
 
Nu är jag någorlunda rustad för det oundvikliga. Men inte är det roligt.
 


Kommentarer
Camilla

Jag måste köpa mer värmeljus. Öppnade ett nytt paket idag och har nu bara ett oöppnat kvar. Och det går åt en del. =P

2012-11-03 @ 01:02:03
URL: http://camillaassyverkstad.blogspot.com/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Boellas

Blond, bitter och besserwisser

RSS 2.0