And if you need to believe in someone, turn and look behind

Jag gör inte många knop på kvällarna. Det är mycket att göra på jobbet och det går förstås inte att bortse från det faktum att det här med flytten till Stockholm påverkar oss alla. Det är lätt att känna sig uppgiven ibland och någon gång mellan varven drabbas av en släng av existentiell livsångest. Så det går åt en hel del energi på dagarna och det som är kvar på kvällen räcker knappt till att tvätta bort sminket med, därav den undermåliga uppdateringen här.
 
Jag är förresten inte ensam om att minska mitt bloggande. Flera av mina favoriter har inte bloggat på månader, t ex Linda och Ethel. Min förra kollega Karin hade uppenbarligen en liten paus nyss, men är tack och lov igång igen med sin blogg, jagsyrminaegnaklader.blogg.se. Katarina bloggar någon gång då och då och det är bra att jag får ett livstecken från Göteborg ibland i dixdigit.blogspot.com. Men så finns ju Anna Neah! Henne följer jag förstås på Instagram också, men jag gillar bloggen mest. Jag älskar att följa alla hennes projekt, vare sig de handlar om sömnad, trädgårdsarbete eller renovering. Hennes blogg är ljus och fin med vackra bilder och heter Gullsvansar och kärlekslimpor. 
 
Nej, man har inte så många timmar att hoppa på varje kväll, men liiiite produktiv har jag ändå varit den här veckan då jag sytt en liten Jackie Onassis-liknande klänning till en kompis. 
 
 
Jag har klippt till en liten jacka också och den hoppas jag hinna sy i helgen. Jag ska också laga en skinnjacka som spruckit i ärmen. Har klurat litegrann på hur jag ska kunna fixa det utan att det syns eftersom det är själva skinnet som slitit sönder precis jäms med en söm, men nu vet jag precis hur jag ska göra. Egentligen skulle jag  behöva vara ledig ett par veckor, för nu ligger det en massa tyger och bara väntar på att jag ska sätta saxen i dem och idéerna trängs i skallen...
 
Jag hittade två klänningar på en vintagesajt och det är klart att att jag kan se den svarta i petrolfärgad chiffong på mig själv. Kanske på Guldklavengalan? 

 
 
Den här röda är också himla fin med sin dubbelknäppning fram. Passar på vanlig dans, faktiskt.
 
 
 
Apropå sömnad, klänningar och design så var det Björns tur att lämna Project Runway Sverige i måndagens avsnitt. Jag är förvånad över att han lyckats hålla sig kvar såpass länge då han nästan uteslutande haft bottennapp. Själv menar han att han inte är bra på klänningar utan att han är mer för herrdesign, men jag är tveksam. Det känns lite som att han väldigt gärna vill, men helt enkelt saknar talang. Att han sedan kaxade upp sig mot en i juryn var bara pinsamt. Nej, nu är det bara de bästa kvar, men jag tror att Naim tar hem det. Charlotte är jättebra, men får ofta höra att hon inte har någon känsla för trender. Huruvida det stämmer kan jag inte uttala mig om. Jag är inte så himla trendig själv och vet nog egentligen inte hur man ska vara då.
 
 
Idag var det lite extra roligt att köra till jobbet eftersom jag fick en fm-sändare igår. Så nu spelade jag min favoritmusik från Spotify i bilstereon medan jag sjöng med för full hals. Man måste passa på för imorgon är kollegorna med igen och då är det bara att knipa igen.
 
För att fira onsdagen bestämde jag oss, mig och Malin, för att gå på bio och jag lyckades också få igenom mitt filmval, En oväntad vänskap. Riktigt jäkla bra var den och dessutom slutade den lyckligt! Antagligen för att den är baserad på en verklig berättelse. Det brukar ju ordna sig till slut, och om det inte gör det så är det inte slut än. Visdomsord från Sigge.


Kommentarer
Ethel

Åååh, visst är den härlig filmen "En oväntad vänskap", såg den för ett tag sen och känner mig fortfarande varm när jag tänker på handlingen. Vi skrattade och mådde gott filmen igenom. Helt klart sevärd.
Appropå klänningarna så var de superfina båda två, kan helt klart se dig i dem både på dans och gala ;)
Bloggen min, ja du - vara eller inte vara - få se om jag får lite inspiration nu när jag ska över till ön i mitt hjärta :)
Sjung på du även när kollegorna är med !

2012-11-21 @ 22:56:37


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Boellas

Blond, bitter och besserwisser

RSS 2.0