Last Friday night, yeah, we danced on table tops

Jag landade hårt i Luleå igår kväll. Tretton grader och blåst. Kortärmad blus och jeansjacka skyddade föga mot kylan och jag ville bara springa in och ta ett plan tillbaka till Blekinge. 
 
När jag lämnade Luleå i fredags var det högsommarvärme och bra mycket varmare än söderut. Jag hade några timmar till övers i Stockholm och passade därför på att träffa Lina och äta en bit. Eftersom jag betalade själv så blev det inte Arlanda Express denna gång, utan den vanliga - och betydligt billigare - flygbussen, vilket innebar att jag fick bevittna bilköer vars längder vi inte kommer i närheten av häruppe. Åh, det tar på nerverna, men det är ju bara att ta det lugnt, man kan ju ändå inget göra.
 
Det gick snabbare att åka tillbaka till Arlanda och när jag så småningom landade i Ronneby blev jag hämtad av Thomas. Sedan fick jag 40 minuter på mig att fixa till mig och byta om och så bar det iväg till Bäckaskog slott utanför Kristianstad där det både var dans och inspelning av Stjärnorna på slottet. Av den anledningen stod Rolandz en stund på scen innan Drifters tog över för resten av kvällen.
 
 
Bäckaskog var ett himla trevligt ställe där folk fick ta in egna fikakorgar, innehållande både det ena och det andra, utan att någon sa till dem. Det här med dans är så himla fantastiskt på många sätt. Man möter så mycket folk från olika delar av landet och här träffade jag flera stycken som jag lärt känna både i Malung och när jag varit och dansat runt Skåne och Blekinge.
 
Drifters var förstås lika bra som vanligt. Vemdalsforum o Drifters i Piteå innebär att jag faktiskt nästan längtar till november, otroligt nog.
 
 
 
När Rolandz bytt om till civila kläder kom de och satt med oss. Ludde, närmast mig, känner jag från den tiden han spelade med Joyride och de var bl a på Thomas ställe Mogenlogen ett antal gånger. Anders, längst till höger, är från Luleå, och det kändes tryggt och bra i skåneland...
 
 
Vi stannade förstås till slutet, men eftersom allting därnere ligger så oerhört nära världsmetropolen Mörrum, så var hemresan ingen match. Det var jag som körde och fast jag inte var särskilt trött så var det skönt att få gå och lägga sig efter den händelserika och roliga dagen.
 
Fler bilder från Bäckaskog finns på Drifters hemsida HÄR.
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Boellas

Blond, bitter och besserwisser

RSS 2.0