Blue suede shoes

Jag respekterade självklart den skofria zonen på vårdcentralen men valde att ta på mig skoskydd istället för att ta av mig skorna. "Nu får jag komma ihåg att ta av mig dem innan jag går ut." tänkte jag.
 

Ja, va fasen....

Min svägerska ringde och väckte mig tidigt i morse, prick 10, och frågade om jag ville komma och titta på lite tyger som de hade i butiken. Kvickt som ögat slängde jag i mig frukosten innan jag åkte in till stan. Sen stannade jag i butiken i flera timmar och bara njöt. 
 
 
 
Det dråsade in kunder mest hela tiden, men jag behövde inte känna mig ensam när Ulla var ute i butiken.
 
 
Hon var väldigt tyst av sig, men klänningen var skitsnygg.
 
Sen åkte jag hem, drog på mig toppeluva och tumvantar, satte på mig solbrillor och gick en lång promenad med Malin i det härliga vädret. En av mina vänner på facebook frågade om det är vår "när snödroppar och krokus börjar visa sig i rabatterna?" Sen vräkte hon på en massa om avstängd värme och öppen altandörr. (Nä, jag är inte avundsjuk alls.)
 
 
Häruppe är det vår när solen skiner. Vi har inte så stora krav som att det ska vara snöfritt och spira i rabatterna...
 
Fylld av energi efter den drygt timmeslånga promenaden färdigställde jag citronpajen som jag började på igår kväll. Recept av Roy Fares
 
 
och den blev alldeles fantastiskt god! Pajskalet är penslat med vit blockchoklad. Fasiken, vad kul det är att baka när det går bra!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Boellas

Blond, bitter och besserwisser

RSS 2.0