Det lackar mot jul

och på lördag vänder det och går mot ljusare tider. Det känns lite osannolikt med tanke på att vi ännu inte har någon vinter att tala om. Snön faller och bäddar in världen i ett mjukt täcke som dämpar ljuden och gör allting mycket ljusare. Dagen efter regnar det och det blir alldeles helt otroligt jävla halt. Det gör mig så förbannad! Tur att jag har broddar i alla fall. Är ju lite rädd om kroppen.
 
Jag har ännu inte lyckat få fram några tomtar hemma, men jag har ju både söndag och måndag kväll på mig. Imorgon efter jobbet kör jag nämligen till Umeå och på lördag morgon åker vi till Härnösand. Där är det Julkul med Lasse Stefanz och sämre start på julen kan man ju ha. Det ska verkligen bli kanonkul! 
 
 
 
I måndags var jag och Björn och hämtade Frida på Luleå Airport. Vi har ju inte sett henne i verkligheten sedan augusti, så det blev lite blött i ögonen när hon kom gående. Mammas lillgumma! När vi ändå var därute passade vi på att rösta på Katarinas graffittigran. Så här ser den ut. Lägg gärna en röst på den om ni råkar befinna er därute. 
 
 
 
Enligt mitt förmenande är hennes gran vackrast. Förstås.
  
 
 
 
 


Kommentarer
carina alm

så snygg gran ha en mysig jul och nyår

2013-12-19 @ 22:02:04
Ethel

Hoppas ni får en superkul helg, med både dans och slutspurt på julstöket.

2013-12-19 @ 23:37:56


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Boellas

Blond, bitter och besserwisser

RSS 2.0