Pack up your troubles get your old grin back

Jorå, nu har det gått en vecka sedan Vemdalen och den har väl egentligen inte varit så himla kul. Jobbat senvecka och eftersom jag inte har några samåkningskompisar då valde jag att åka buss, vilket inte alls var så tokigt. På fredag träffade jag Thomas på Bodensia på en mini-after work. Kaffe Karlsson och nötter, inte helt fel faktiskt. Jag hann precis med Jokkmokksbussen mot Luleå och kom hem mitt i Katarinas försenade födelsedagskalas.

Igår klev jag upp i den arla gryningen bara för att promenera in till stan och det årliga frisörbesöket. Långt hår är väldigt bra för ekonomin. Dessutom hade Trudes 100 kr rabatt på klippningen. Nåt jubileum, men det gjorde inget. När jag kom hem väckte jag mina sjusovande barn och satte igång att sy kvällens kreation.

På kvällen spelade Drifters i Skellefteå Folkets Park och för en gångs skull tänkte jag vara ordentligt i tid, men som vanligt blev det stressigt med hår och make up och allt det där som skiljer kvinnor från män. Jag landade i alla fall strax efter åtta, vilket torde vara rekord. På plats var redan familjen Brännström, Jörgen, Anna och lilla Maja.



Detta lilla sockerhjärta blev så småningom trött, iklädd pyjamas och försedd med en vällingflaska. Döm om min förvåning när hon dissade sin mamma och sträckte armarna mot MIG! Om jag blev förvånad (och väldigt smickrad) så var det ändå ingenting mot för vad Jörgen och Anna blev.



Som vanligt var också Linus och Jamie med. Den senare var lite trött och gnällig men somnade ganska snart efter att de började spela. Sämre start på livet kan väl en liten unge ha. Tänk att få somna till Drifters varje kväll...



Boliden (tror jag det var) hade haft något slags personalfest tidigare på kvällen och jag är helt säker på att gästerna blivit bjudna på gratis sprit. Ett ansenligt antal personer hade stora svårigheter att gå rakt, lyfta fötterna i trapporna och framförallt röra sig på dansgolvet. Det hade kanske inte varit något bekymmer om de hade varit glada, men det var de inte. Flera var agressiva och polisen körde skytteltrafik mellan stationen och parken. Det har man inte varit med om förr. Men så fruktansvärt korkat att vräka i sig såna mängder bara för att det är gratis. Det går ju som inte att buffra en fylla...

Detta var i alla fall en anledning till att jag inte iddes vara nere och dansa mer än några danser. Det var roligare i logen, helt enkelt. Där åt vi chips och cupcakes (jo, jag hade bakat) och hade det riktigt mysigt. Fast vi gick ju ut någon gång ibland, bara för att lyssna, för de är ju så himla bra!

Litegrann från ovan



Ronny



Stellan ger ALLT!!

 



Tim

 

Turbo, Erica och Stellan



Och vem har vi här då?



Men till slut så tystnade musiken och lamporna tändes. I Skellefteå tänds de väldigt snabbt. Faktiskt nästan INNAN musiken tystnar. Men det är väl för att folk ska hitta ut.



Medan killarna packade satt jag med Erica i logen medan hon ammade Jamie. Därefter skildes vi åt och åkte åt varsitt håll. Och jag var inte hemma förrän halv fem...
 
Så söndagen har blivit lite si och så. Hade tvättstugan kl 12 och försov mig en smula. Fast det var knappast därför jag inte hann få allt torrt utan det berodde på den enorma mängden tvätt. Helt otroligt. Det är inte så jäkla kul att komma upp med flera Ikea-kassar fulla med halvtorr tvätt som man måste placera ut på lägenhetens alla element. Farao, så irriterad jag var.

Sen SVOR jag ihop kökspallen jag köpte på Ikea förra söndagen på väg hem från Vemdalen, och det gick bra till slut.



Ganska snyggt gjort, om jag får säga det själv.



Kommentarer
Anonym

Är du Drifters stalker?

2011-11-20 @ 23:15:28


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Boellas

Blond, bitter och besserwisser

RSS 2.0