When I get older, losing my hair

Vi missade naturligtvis hotellfrukosten i morse. Vad annars kan man vänta sig när frukosten inte serveras längre än till kl 10.00. Vem vill, efter en efterfest som varade fram till nära halv fem, äta frukost i den arla morgonstunden? Det blev istället en halv panini med räkor i hotellbaren.

Thomas var däremot uppe med tuppen eftersom han skulle medverka i radio, vilket han också gjorde, men eftersom programledaren följde den gängse lokalradionormen som innebär att hans egen röst är den viktigaste, så hördes inte Thomas så väldigt ofta under den timme han skulle vara med.

När vi sedermera hade avverkat morgonmålet, Thomas återkomst, Dianas och Sven-Görans uppvaknande samt ett besök av Thomas bror, frilansskribenten Kristoffer Viita, åkte vi vidare till Ullared. Så här i efterhand måste jag säga att det hela löpte väldigt väl ut. Jag, som knappt kan åka ut till Storheden i Luleå, klarade Ullared utan efterföljande vård. Värre var det för Thomas. Folk är i allmänhet kolossalt ouppfostrade. De ställer sig ett par meter ifrån honom, tittar, släpper ner hakan på bröstet, lyfter ena armen och pekar. Sedan säger de högt och ljudligt:
- Men visst är det han?
Så står de en stund och tittar på honom, utan att stänga munnen. Indolens i all sin prakt.

Därefter åkte vi vidare till Sölvesborg där vi åt pommes, kött och bernaissås. Det ville sig inte bättre än att Baileys-Susanna och Pelle valt att campa precis utanför Dianas och Sven-Görans staket, varför de självklart blev inbjudna att närvara vid ett spontant seminarium om Sölvesborgs äldreomsorg.

Anna, som var chaufför, gäspade och gäspade och till slut förstod vi att hon ville hem. Vi åkte då till Karlshamn, där hem är för Thomas och Anna. Där hade någon intelligensbefriad individ parkerat på Annas plats, varför hon blev på ett rasande dåligt humör. Men allt gick bra. Hon sparkade inte sönder den så nonchalant parkerade bilen utan nöjde sig med att sätta en sarkastiskt skriven lapp på under ena vindrutetorkaren. Fast jag tycker att hon skulle ha vridit sönder den...

Spännande bilder kommer sen...




Kommentarer
Ethel

Har precis vaknat upp efter en kul danskväll på Estraden i Gävle till Jannez, såå roligt det var. I kväll blir det "Markkus place" i Torsåker. Hoppas Ullared var en kul upplevelse, förutom de tappade hakorna, som i sig kan vara ett fenomen att förundras över. Ha en fortsatt bra helg!

2009-05-23 @ 09:15:25
Ethel

Har precis vaknat upp efter en kul danskväll på Estraden i Gävle till Jannez, såå roligt det var. I kväll blir det "Markkus place" i Torsåker. Hoppas Ullared var en kul upplevelse, förutom de tappade hakorna, som i sig kan vara ett fenomen att förundras över. Ha en fortsatt bra helg!

2009-05-23 @ 09:19:37
Ethel

Du ser, gammal o darrhänt så har jag lyckats klämma in samma kommentar 2 ggr, så blir det när alla krafter tas till att dansa. Tors Loge var toppen, över 600 besökare - du må tro att M var nöjder!

2009-05-24 @ 08:56:54


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Boellas

Blond, bitter och besserwisser

RSS 2.0