Idag var imorgon igår

Igår lade Thomas upp en länk till mitt förra inlägg på danslogen.se på fejjan och på sin egen wall. Även Cattis länkade och någon delade den från henne logg och jag ska säga att antalet läsare ökade osannolikt mycket! Och vilka reaktioner! Tack, alla fina människor för allt beröm, all uppmuntran och all glädje jag fick genom kommentarer och gilla-markeringar! 
 
Alla kommentarer var förstås inte positiva. Några personer har kastat sten i glashus, eller som jag brukar säga när folk förväntar sig av andra det de inte själva lever upp till, "Det kom ju från rätt kakhål..." Dessa kommentarer ser jag som hålen i osten. De måste kanske finnas där för att man ska uppskatta själva osten, vad vet jag?
 
Visst kan man vräka ur sig vad som helst och rättfärdiga det genom att hävda yttrandefrihet. Man kan också slå sig för bröstet och tycka att man är en riktigt ärlig och uppriktig människa och ingen smilfink. Sen kan man göra sig till martyr och beklaga sig för att man "måste" ha samma åsikter som andra, man "måste" älska LS och man förstår inte att det handlar om sättet att uttrycka sig på. 
 
Om det förhåller sig så att ärlighet och uppriktighet är synonymt med att chikanera, förtala, håna och såra människor in publicum,  att inte hålla god ton och bara helt enkelt visa vanligt folkvett och respekt, ja, då föredrar jag nog att betraktas som en smilfink.
 
 


Kommentarer
Anna Neah

Well said. Heja Boella!

2012-11-27 @ 22:51:45
URL: http://mermusik.blogspot.com
Barbro

För många svåra ord och meningar för intrikata damer som Gunvor och Ingela att förstå.. Dom har nu fullt upp ett par dagar, förhoppningsvis, att slå i ordböcker! Och därigenom få energiläckage i bokbläddrande istället för att ånyo blotta sina troligen frånskilda och bittra strupar..

2012-11-28 @ 01:11:20
Cattis

Återigen... bra sagt!
Tänk om alla kunde förstå vad viktiga ALLA band är i branschen utan att man för den skull behöva älska alla band själv!

2012-11-28 @ 15:55:01


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Boellas

Blond, bitter och besserwisser

RSS 2.0