You can leave your hat on

Det här med att sy, det går liksom i vågor. Jag vill ha snyggt och prydligt omkring mig för att kunna sätta igång, och det har jag sällan. Men ibland, som nu, får jag liksom blunda för röran och sy ändå och i veckan har det blivit ett par brallor med hög midja och dragkedjan bak. Riktigt najsa, om jag får säga det själv.

Sydde en dold dragkedja och gjorde sedan jeansstickningar vid sidan av. Ok, det blev en pytteliten sväng på sömmen närmast dragkedjan, men om inte jag bryr mig så behöver ingen annan heller göra det.



Inga insnitt bak. De är vimmade i kilen i sidan, vid vilken fickorna också är infällda.



Breda slag nertill. Snyggt till Conversen, som antagligen inte kommer att kunna användas utomhus på MÅNADER ännu. Fast jag brukar dansa i dem. Perfekt när golvet är glatt. Jag älskar Converse. Bästa skorna ever. Passar till allt, utom möjligen till aftonklänning...



Oj, så rörigt vi har det. Undrar vad som hänt med skohyllan eftersom alla skorna står på dörrmattan?



Kommentarer
grannen i 155:an

Rörigt det får man ha hemma ,jag brukar åxå ha fast jag är allone ... då har man viktigare saker på G... ha det gött grannen...

2012-02-11 @ 22:17:03
Karin

Men du, vad snyggt med den där kilen! Ja det är ju på Ohlssons det händer ;) Jag ska hålla utkik om det dyker upp något glitterjeanstyg till dig.

2012-02-18 @ 23:13:37
URL: http://jagsyrminaegnaklader.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Boellas

Blond, bitter och besserwisser

RSS 2.0