Pre-party

Lite fantastiskt är det i alla fall. Man kliver upp lite tidigare än man brukar, 45 minuter eller så, blir hämtad vid porten och innan man normalt sett ens skulle haft kafferast en vanlig dag på jobbet, så befinner man sig typ 150 mil bort. Det är väl häftigt?
 
Torsdagen spenderades mestadels i festlokalen där vi ställde iordning inför lördagens festligheter.
 
 

Ett rent nöje, men vi måste ju både äta och vila oss emellanåt. Mat fick vi i oss på Fiskestugan som nyss öppnat för säsongen. Ryggfilé av torsk och med ett underbart fluffigt potatismos till.

Utsikten var det heller inget fel på.
 
Vilade gjorde vi på scenen i lokalen och där låg vi och speglade oss i det blanka taket.
 
 
 
Saltsjöbaden, där festen skall äga rum, ligger högt och vackert vid havet.
 
Vi blev så småningom klara och åkte hemåt. Nu började jag känna av den tidiga morgonen och slumrade en smula på kökssoffan medan Thomas lagade middag, en jättegod chili med vitlöksbröd. Gav mig lite energi som räckte några timmar till innan det var dags att krypa in under Annas klänningar i deras kombinerade syrum och walk in closet. Där hade de bäddat och gjort så fint.
 
 
Även idag skiner solen och tack vare att vi jobbade på rätt bra igår så kan vi ta det lite lugnt idag. Finlirar på lite detaljer, alla mycket hemliga, Tittar ut genom fönstret och känner att också den här delen av världen känns förvånansvärt välbekant och hemma.






Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Boellas

Blond, bitter och besserwisser

RSS 2.0