It's a new day, it's a new life

Jag vaknade i morse av att regnet slog mot rutan. Vi skulle ha frukostmöte på jobbet så jag fick åka hemifrån lite tidigare än vanligt. Jag åt förstås min frukost hemma eftersom jag inte klarar mig annars. Blir svimfärdig...
 
Det där frukostmötet var inte så roligt. Chefchefen var uppe från Stockholm och efter en genomgång av företagets mål och lite blablabla kom han fram till själva pointen, som var att G4S kundcenter skall flyttas till Stockholm. Det skall även övervakningscentralen i Malmö göra. Centralisering på hög nivå, således. 
 
Fast det är ju egentligen helt rätt tänkt. Samarbetet mellan de olika avdelningarna underlättas förmodligen avsevärt i och med att de rent fysiskt befinner sig under samma tak. Och vad händer med oss då? Ja, det vete fåglarna. Jag väljer att se det som en möjlighet. En dörr stängs och en annan öppnas och jag är övertygad om att det ordnar sig, vilket innebär att jag kommer att hitta ett annat jobb som jag trivs med och som känns meningsfullt. 
 
Jag sms:ade nyheten till mina barn, mina syskon och några vänner. Flera svarade snabbt "Flytta!" och vem vet, det kanske är någon mening med detta? Jag har i alla fall sökt ett jobb i Karlskrona...
 


Någon gång under förmiddagen sprack himlen upp och när jag var ut på lunchen var det så varmt att jag fick ta av mig jackan och gå i t-shirt. Ljuvligt. Och fortfarande när jag körde hem var det varmt och soligt. En märklig dag, men inte ledsam som man skulle kunna tro. 
 
 


Kommentarer
Anna Neah

Allt kommer att bli bra! Kram

2012-09-12 @ 19:41:00
URL: http://mermusik.blogspot.com
Märit Larsson

Jag säger detsamma även om det smärtar. Flytta. Detta kanske är din chans att pröva dina vingar och få visa vad du verkligen går för. Sök nåt som har med kreativitet att göra. Kanske i Göteborg? Kom ihåg att vi stöttat dej i dina beslut. Kramar Märit och Hans.

2012-09-12 @ 20:01:16
Katt

kom hit och starta ett kollektiv här meme!

2012-09-12 @ 20:42:35
Ethel

Helt rätt tänkt Boel, se det som en möjlighet till en helt ny fas i livet.
Allt brukar ha en mening, håll alla dörrar öppna, set löser sig alltid till det bästa i slutänden.
Härligt att du sökt jobb i Karlskrona, håller tummarna för dig.
Kramar!

2012-09-12 @ 23:24:05
Annika

Jag tänkte oxå "flytta", men jobb får du var du än bor!

2012-09-13 @ 20:28:28


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Boellas

Blond, bitter och besserwisser

RSS 2.0