Siden sammet trasa lump

Det går alldeles utmärkt, det här. Igår skickade jag iväg två ansökningar och ikväll har jag fått iväg en. Nu måste jag lägga ner lite energi på att kolla upp olika företags hemsidor och se vilka som söker mig...
 
Jag har tre Ikea-kassar i hallen, fyllda med gårdagens rena tvätt, men istället för att ta hand om den gjorde jag en deg som en och en halv timme senare hade blivit frukostbullar.
 
 
Dinkelmjöl, flingsalt, honung, solrosolja, linfrö och lite annat gjorde att de blev jättegoda. Men de rostade solros- och pumpafröna uppepå ville inte alla sitta kvar, så det är lite skräpigt i köket nu.
 
 
Nybakt bröd smakar nästan alltid bra och jag vräkte i mig två stycken på raken, mest i ilska efter kvällens avsnitt av Project Runway Sverige. Björn lyckades hålla sig kvar ännu en gång, trots sin brist på talang. Det finns inget innovativt i hans kreationer som dessutom har dålig passform och är illa sydda. Ut ikväll åkte Robert G, som tidigare har visat sig duktig på detaljer och passform. Ikväll hade han dock sytt med vit tråd på det gröna tyget...
 
Nå, imorgon är en annan dag och då vankas det oxfilé på Allégatan. På onsdag kväll packar jag väskan med onepiecen och Minttun och på torsdag morgon styr jag mot Vemdalen och en weekend i glada vänners lag. Må Saaben hålla ända fram.
 


Kommentarer
Märit Larsson

Håller fullständigt med dej beträffande Björn i Projekt runway. Fattar inte varför han fick vara kvar. Dom kan inte har tagit hänsyn till vad som gjorts tidigare. Roberts kläder har alltid varit välsydda medans Björns hängt "hängt på en tråd". Serien verkar uppgjord från början.



medans Björns








orts

2012-11-07 @ 00:48:36


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Boellas

Blond, bitter och besserwisser

RSS 2.0