Hockeytävling och dansband i världsklass

Det är ofta helg, känns det som. Det har redan gått en vecka sedan vårens (nåja, kanske inte ännu) stora begivenhet ägde rum på Folkets Hus i Piteå, nämligen Lasse Stefanz, giganterna. Det blev självklart en helt fantastiskt skojig kväll med mycket folk och mycket glädje. Det fanns dock förvisso en och annan som inte fann tillställningen helt lyckad, det har jag sett på fejjan. Någon tyckte inte att de spelade dansvänlig musik... Hahaha, ja, det beror väl på vad man kallar för dans. Kanske inte de bästa låtarna för de som inte idats lära sig foxtrot utan ägnar sig åt den mer stillastående avarten. Nog om det. Jag och mina vänner hade i alla fall skitkul.

Thomas gästspelade lite...



Vad har du under blusen, Olle?



Christer, Gunnar och så Lasse, längst till höger



På lördagen var det dags för ett besök på Ruter Retro Café i Boden. Som vanligt jättegott och massor att saker att titta på.



På söndag skulle vi på den fjärde kvartsfinalen i hockey, och hela veckan innan drygade jag mot alla mina kollegor (de manliga) i Stockholm fast jag nog anade att det skulle behövas ett mirakel om Luleå skulle vinna. Det blev som aldrig någon riktig match. Lulespelarna åkte bara runt och vispade lite med klubborna medan AIK stod för målen. Inte för att det gjorde mig nåt. Det var kul ändå. Jag gillar stämningen i början med björngapet, musiken och framförallt hejaklacken. Äh, nu var jag bara tvungen att lägga in den igen...




Nå, hursomhelst så är det färdigspelat för Luleå för den här säsongen, men de vann i alla fall Elitserien och hade det funnits något slags rättvisa i  hockeyvärlden så hade de därmed blivit svenska mästare.



Nu är det lördag kväll och jag funderade ett ögonblick på om jag skulle åka till Skellefteå och dansa till Elizas, men jag stannar nog hemma och förbereder mig på sommartiden. Det är ju inatt det händer. En timme försvinner och ingenting blir sig likt förrän om sju månader.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Boellas

Blond, bitter och besserwisser

RSS 2.0