Thomas Deutgen Show - Part Three

Jag anade att Robert Wells skulle innebära fullsatt på Norrbottensteatern och skyndade mig därför direkt från jobbet. Fick en bra plats långt fram i kön med endast ett par trevliga damer framför mig. Där stod vi lydigt och väntade på att klockan skulle bli 18 när vi upptäckte ett par som blivit insläppta andra vägen och var i färd med att lägga beslag på de bästa platserna (läs: MINA platser) men en rådig gentleman klev över repet, föste bestämt ut dem och visade dem deras plats - sist i kön. När sedan biljettkontrollanten dök upp uppstod ett tumult i bästa rockkonsertanda. En pytteliten tant försökte slinka förbi på min vänstra sida, men jag satte bestämt stopp för hennes framfart med min vänstra armbåge.

Och ja, även denna gång fick jag sitta precis framför scenen...

Sen finns det inte så mycket mer att säga mer än att mina superlativer förmodligen inte räcker till för att beskriva kvällen. Helt otroligt roligt att få förmånen att uppleva detta!

Robert Wells!



Karin Paulin, Rolf Degerlund, Robert, Thomas och Linnea Bäcklund



Hans Inge "Singe" Magnusson och Gunhild Carling, förstås!



Det var lite svårt att välja vilken av filmerna jag skulle publicera så jag tog tre stycken. Håll tillgodo. Visserligen inte den högsta kvaliteten, men inte sämre än att ni bör förstå hur kolossalt bra det var. 








Vilka entertainers! Och detta blev en underbar avslutning på en väldigt ledsam dag.


Kommentarer
Jan

Kul att se bilder från showen! Tror dock bestämt att tjejen heter Linnéa Bäcklund. Nåväl, fin kväll hursomhelst. Mycket underhållande!



/J

2012-04-02 @ 02:44:27


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Boellas

Blond, bitter och besserwisser

RSS 2.0