En dag i juni

Allvarligt, det här är ju inte bra. Vilket elände det kan bli av det som från början bara ska vara kul och partaj.

"Natten till lördagen, som började så bra för polisens del med trevlig stämning och lugnt och städat i länet, slutade betydligt värre.

I Boden har en man gripits för mordförsök alternativt försök till dråp, i Luleå har en berusad far givit sig på sin dotter, i Övertorneå har en man gripits misstänkt för grov misshandel.

Bråken, fylleriet och stöket pågick ända in på småtimmarna. 26 personer hade plockats in till länets olika polisstationer, 22 av dem var berusade"


Ovanstående är från dagens Norrbottens Kuriren. Eller om det var NSD. Skit samma. Men på Pride-festivalen var det lugnt.

Idag sken solen från en klarblå himmel. Det har varit riktig sommarvärme och jag har strosat på stan med Madeleine och Karin. Vi har käkat glass, gått i lagom många affärer och bara haft det riktigt trevligt. 



Det här med att vara ledig en fredag är alls inte tokigt. Flera gånger under dagen har jag fått för mig att det är söndag och varje gång har jag blivit jättelycklig när jag insett att det bara är lördag. Redan nästa vecka är det midsommar och snart tänder vi första adventsljuset igen!




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Boellas

Blond, bitter och besserwisser

RSS 2.0