Istället för Melodifestivalen

Saker och ting kan ordna sig väldigt smidigt ibland. Som att jag stannade hos Max och Christin i Boden i fredags och åt oxfilé med pommes och pepparsås, stannade över natten, jobbade fem och en halv timme på mitt vanliga jobb innan jag infann mig på körkonsert för att recensera.



En av körledarna, Göran Lindgren, har ett underbart kroppsspråk

 

Egentligen borde jag väl ha varit nöjd med detta och chillat resten av kvällen, men fylld av energi valde jag att åka till Piteå där Dreams spelade.

Det positiva med det beslutet var att jag träffade Hans och Märit, som jag inte träffat på typ ett år. Jag dansade också bara med killar som fortfarande dansar riktig foxtrot (i takt, alltså, så gott det gick till den musiken) och en till positiv grej är att jag nu vet att jag aldrig aldrig någonsin mer i hela mitt liv ens behöver fundera på om jag skall åka och dansa när Dreams spelar. Så var det sagt, och jag skulle kunna brista ut i tirader om brist på "dansgung", tempon, låtval och annat som borde vara elementärt när man ska spela musik på dans, men som inte på något sätt tycks vara självklart för det här bandet. Men folk dansade förstås, även jag, för det gör man när man har betalat 150 spänn. Jag stoppar dock här och väljer att berätta om Pitefolkans krämbullar, som bara de nästan var värda entrén. Åtminstone igår.

Och som sagt - det var kul att träffa vänner. Nästa gång är det Lasse Stefanz, ba så ni vet. Tralala!



Det gick ju bra när du väl hittade avtryckaren, Hans...





Kommentarer
Karin

Snygg den blev, brynjan =)

2012-02-26 @ 20:40:43
URL: http://jagsyrminaegnaklader.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Boellas

Blond, bitter och besserwisser

RSS 2.0