There's a party and it's startin' right now

För att återgå till lördagskvällen, så bestod den av god mat, ännu godare vänner och massor av skratt. Anna-Lena Brundin, denna JÄÄÄÄÄVULSKT skarpa och intelligenta människa bjöd på förstklassig standup. Och hon är inte bara bara rolig, hon har en pipa som inte går av för hackor.

AnneMarie och Sigge



Jag och Kajsa



Thomas ställde Anna-Lena mot väggen och ville att hon skulle förklara sitt uttalande i Luleå-Bodens egen Se & Hör, gratisbladet Extra. "Du kallade mig sjuk!"





Sedan ville han att The Playtones skulle berätta om sin framgångssaga och vem de har att tacka för den... Denna gången (den 64:de) var det Stefan som fick dra den.



Därefter bad vi litegrann, om vad vet jag inte. Kanske att Saaben skulle hålla hem till Luleå?



Så dök finaste Hannah upp! Det var roligt!



Tillsammans gick vi sedan in i kristallsalen och hängde i trappan, medan vi dels betraktade och lyssnade till heltj-afantastiskasuperunderbara The Playtones, som spelade nonstop med genuina 60-talsrockarna i Ragges från Luleå, dels tittade på alla människor som rörde sig på och runt dansgolvet. Och hur de rörde sig...







 



Tråkigt nog tog även den här kvällen slut, och framåt tre-snåret packade jag och Hannah våra bilar fulla med män och instrument som vi sedan tippade av utanför hotellet. Sedan åkte jag vidare till Luleå, där jag plockade upp några telningar som tillbringat kvällen på lokal, innan jag sent omsider landade på kudden. Ännu en oförglömlig afton!



Kommentarer
mikaela huldin

snygg blus "Doris" :)

2011-10-06 @ 19:53:29


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Boellas

Blond, bitter och besserwisser

RSS 2.0