Nothing in the world is perfect

Det är roligt att baka och särskilt roligt är det att baka cupcakes. I lördags bakade jag lakritschokladcupcakes från Amelias höstspecial. Den köpte jag för att Anna är med på ett helt uppslag.



Man ska förstås läsa igenom hela receptet innan man börjar. Hade jag gjort det så hade jag börjat med dem redan på fredagen, eftersom toppingen skulle stå och tjockna över natten i rumstemperatur, så de hann inte bli klara till Malins födelsedagsfika. Men det gjorde inget, för Katt hade ju bakat en smaskig tårta.



Jodå, de var saftiga och goda, med lakritssmaken från Turkisk peppar original som en pikant krydda. Och även om  Jack Sparrow leder fortfarande, så var dessa tillräckligt delikata för att jag ska att baka dem fler gånger. Dessutom blev de riktigt snygga, med Bassetts Allsort som dekoration.

För ett tag sen köpte jag hem några kakor vit choklad och en massa limefrukter till en annan sorts cupcakes. Vit choklad är ganska dyrt, så för att inte riskera att någon husmus skulle äta upp den innan den hamnade i bakverken så gömde jag den på ett säkert ställe. Tyvärr så säkert att inte ens jag hittar det. 


Kommentarer
Ethel

Åh så läckra, dom är ju nästan för fina för att ätas. Du har förmågan att få till det vare sig du syr eller bakar.

2011-08-31 @ 21:54:27


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Boellas

Blond, bitter och besserwisser

RSS 2.0