Rose garden

Jag slutade tidigt idag! Men eftersom jag trivs så oerhört bra på mitt arbete så ägnade jag ytterligare en halvtimme av dagen åt att jobba. Eller inte. Beror väl på hur man ser på saken. Jag hämtade nämligen en sopsäck med tomma pet-flaskor i lunchrummet och gick och pantade dem. Det blev 89 kr att lägga till vårt nöjeskonto, som jag tror inte ens existerar. Om man lägger till sex kronor har man en biobiljett som vi kan dra lott om.

Just nu ger vi praktiskt taget bort en massa tyger, bl a tunna linnetyger. 10 kr metern! Som hittat! Så ge mig ett gott skäl till att INTE bära hem trettitvå meter som skall tvättas och så småningom bli härliga påslakan och örngott.

Tyget i mitten är ett supertunt bomullstyg som jag skall ta med till Blekinge. Något måste vi sy när Thomas är borta och jag tror det kan bli en fin Anna-tunika. Eller en scarf...

Väl hemma tog jag med liv och lust tag i tillagningen av dagens middag. Det blev veganbiffar till vilka jag hittat receptet här! Ingen i familjen är vegan, Katarina är "bara" vegetarian, men jag tyckte receptet verkade så spännande att jag var tvungen att prova. Och de var verkligen supergoda!

Måste också visa en bild på tårtan som Katarina bakade till Malin, som fyllde år i torsdags. Något kalas blev det inte förrän i måndags eftersom Malin har varit fullt upptagen med nolleperioden.

En trumtårta!!!
Skjutsade vänner till Kallax i söndags och förevigade denna, för mig i alla fall, osannolikt långa bagageremsa.

Jag tror att allt gick bra, både med väskor och resa. På fredag kommer de tillbaka!

 

 



Kommentarer
Anna

Åh, så billigt tyg. Kan man ju ha när syr toilar! Du kanske kan skicka ner en rulle med Sigge om det finns kvar? Det första jag tänkte var: vilket fint blommigt tyg, sen såg jag att du skulle ta med det ner. Lycka! Du är finast!

Nu ses vi snart i vårt loppishem!

2009-09-02 @ 23:18:57
URL: http://mermusik.blogspot.com
Robbin

där är dom de beryktade veganbiffarna och tårtan!

fin blogg, jag brukar inte kolla bloggar vanligtvis, försöker vänta ut trenden..

/robbin

2009-09-15 @ 16:17:01


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Boellas

Blond, bitter och besserwisser

RSS 2.0