Chef of the week

Det har varit mammavecka och Katarina har haft middagen klar varje kväll när jag kommit från jobbet. Jag har alltså ätit vegetariskt hela veckan.

Ser kanske inte lika präktig ut som Mat-Tina, men skenet bedrar faktiskt.

Jag är lite less på qourn, så därför var det med stor glädje jag lät mig inbjudas på middag hos Janne i lördags. Det hade blivit över massor med cateringmat efter Luleå Bugg & Swings buggtävling.

Bernaissåsen var rejält tilltagen.

Igår var det dags att lägga handen vid det sista i lägenheten, vilket visade sig inte var gjort på en kafferast. Om det var vår Herre eller försynen som såg till att det äntligen var dags att ställa tillbaka klockorna just denna söndag vet jag inte, men jävulskt skönt var det att kunna sova ut och finna att klockan ändå bara var halv tio när jag utan tvång steg upp. Jag lät Katarina sova ett par timmar till, men sen var det dags. Det kan finnas mer än man tror i en tom lägenhet.

Och i ett intilliggande rum stod det ytterligare nio fulla flyttkartonger och väntade... Plus två trädgårdsstolar.

Till sist skulle vissa delar av lägenheten städas. Badrum, lilltoa, kyl, frys och spis samt lättare sopning av resten. Jag var fast besluten att jag skulle bryta ihop när allt var klart. Det var nästan så att jag såg fram emot att ligga i badkaret och gråta bittert av ren utmattning.

Men när vi bortåt åttasnåret slutligen kunde konstatera att vi faktiskt var helt klara, så infann sig istället ett slags euforiskt glädjerus! Vi beslutade oss för att fira och det gjorde vi med stekta bananer i sirapssås och glass. Så det där sammanbrottet kanske jag sparar till återflytten.





Kommentarer
T

Men hur hon ser ut! Volangklänning ska det ju vara..

2009-10-26 @ 23:58:22
sugar snaps & fabric porn

Okej. Ett tygaffärsbiträde till ett annat. Jag har en liten gåta till dig. En kund frågade mig om vi hade följande tyg:

*Det skall vara silke

*Det skall INTE vara siden

*Det skall vara "sådär vävt duvet"

2009-10-27 @ 10:55:57
URL: http://sugarsnappy.blogspot.com/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Boellas

Blond, bitter och besserwisser

RSS 2.0