Bussen och pussen

Det var inte utan att jag hade lite svårt att somna igår kväll eftersom jag visste att recensionen skulle publiceras i dagens tidning. Man kan nog kalla den för draghjälp, för normalt sett har jag ganska svårt att komma mig ur bingen, men vetskapen om att morgontidningen satt i brevlådan gjorde att jag förmådde masa mig upp.

Halva ettan, d v s halva förstasidan, bestod av en bild på J P Nyströms och inne i tidningen var ungefär lika mycket avsatt till bild och MIN text! Oredigerad, dessutom. Pust...

Om du klickar på bilden kan du läsa hela recensionen!

Idag har jag varit ledig från jobbet och istället besökt Piteå eftersom det var intagningsprov till Framnäs folkhögskola och Malin skulle vara där redan klockan 9 i morse då det var upprop och information. Sedan åkte vi till Frida och åt en smörgås innan vi skjutsade henne till skolan. Därefter besökte vi Ekbergs konditori för ett välbehövligt wienerbröd och en kopp kaffe. Jättefina kaffemuggar, förresten. Rejäla öron.



Efter teoriprovet åkte vi till Kupan och köpte ett par vinylskivor jag inte hade, bl a ett ÄNNU bättre exemplar av Flamingokvintetten 4. Ett som inte har fungerat som dörrmatta. Sedan hann vi precis trycka i oss var sin mjukglass innan vi återigen skulle tillbaka till Framnäs, denna gång för uppspelning. Men det gick undan. Hann bara läsa ett par sidor i Johan Ajvide Lindqvists Hanteringen av odöda innan det var klart och vi kunde åka.
 
Det blev middag hos Frida innan vi så småningom blev hemkörda. Men då hade jag hunnit slumra på hennes säng i åtminstone en halvtimme.

Nu har jag, inte helt utan vedermödor, funnit mina feta sommardäck, lyft in dem i bilen som jag kört ner och lämnat hos Janne. Han skall, förutom byta däck, också utreda varför bileländet rycker så erbarmeligt.

Rycker gör det också i mina ögonlock, men nu skall först se till att gossen kommer hem och sedan skall jag klippa pannlugg på Malin. Jajjämän, som man säger i Piteå...


Kommentarer
katten

åh, malin i pannlugg!lägg upp en bild på det sen.

2009-05-05 @ 13:08:51


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Boellas

Blond, bitter och besserwisser

RSS 2.0