Jeans on

I fredags började jag inte förrän halv tolv, trodde jag, varför jag steg upp i ottan för att hinna ut på stan och kolla jeans innan det var dags att tjäna ihop till dem. Mina två år gamla älskade Diesel-jeans har börjat sjunga på sista versen, förutom att de numera dragit ihop sig såpass att jag inte riktigt är nöjd med deras förmåga att sitta där de skall. Malin följde med mig som moraliskt stöd och självklart var det Jeansterminalen som fick den äran. Något annat är otänkbart när det gäller investeringar av det här slaget.

Jag siktade givetvis in mig på rea-bordet i hörnet, eftersom jag ofta haft tur och hittat det jag sökt där. Den här gången verkade läget dock hopplöst, när jag plötsligt hittade ett ensamt par Diesel mitt bland alla obärbara Lee, Levi´s och Miss Sixty. Det råkade dessutom vara min storlek, och jag svimmade nästan när jag dragit på mig dem och insåg att designern haft mig i tankarna när han ritade modellen. De satt alltså som smäck! Priset var det facila 499 kr eftersom det var en smal blekt rand på ena bakbenet. Ordinarie var 1099 så jag var nöjd något så JÄÄÄVULSKT!

Sedan ville det sig inte bättre än att nöjesredaktören ringde på mobilen och undrade om jag kunde recensera Pengarna eller livet på Kulturens Hus på lördagen och det var ju klart att jag kunde!


Fredagen var alltså en riktigt bra dag som avslutades med att jag köpte några snygga disktrasor på Willys.

Följde med en orange också!
Igår var det däremot inte så kul när jag under eftermiddagen insåg att jag var på väg mot migränträsket. Tillståndet förvärras alltid av otänkta damer och herrar som istället för att duscha och hålla sig fräscha, dränker in sig i sådana mängder med parfym att det kan döda en astmatiker. Samt orsaka huvudvärk hos såna som mig. Jag höll mig dock på fötter med hjälp av Citodon, men väl hemma från Kulturens Hus svalde jag en riktig migräntablett innan jag intog horisontalläge. Nej, förresten. Jag tvättade ju bort sminket först. En kvinnlig ofrånkomlig vedermöda.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Boellas

Blond, bitter och besserwisser

RSS 2.0