Ondskefullt

I morse, innan jag gick till jobbet, började jag på ett inlägg om Rent Hus, ett program som jag är mycket road av. Det får mig att känna mig nästan normal. Men efter en timme på jobbet ändrades förutsättningarna och jag skulle kunna skriva resten av inlägget med samma tecken som serietecknare använder för att symbolisera svordomar. Om det hade funnits några svordomswingdings att tillgå på datorn, vill säga.

Utan att gå in på några detaljer så kan jag berätta att jag blev så fruktansvärt utskälld av en kund idag att jag aldrig varit med om maken. Hon ägnade en lång stund åt att tala om för mig hur man skall uppföra sig när man arbetar i butik. Det lustiga är att sådana människor, de som beter sig mest grisigt och ohyfsat, ofta påstår att de själva jobbat i affär. Den här hävdade dessutom att hon jobbat i tygaffär, vilket jag starkt betvivlar, för i sådana fall hade hon nog känt till att de flesta tyger har något som kalllas stadkant. Hursomhelst så fick hon både mig och min kollega ur balans, och sedan var den dagen förstörd. Där stod jag och tog på mig skulden och bad så hemskt mycket om ursäkt, men jag misstänker att hon noterade mitt ironiska tonfall. Jag hoppas till och med det. 

Men, men... Det är bara att bita ihop och glädjas åt att det av 10 000 kunder nog inte ens är en som är så direkt otrevlig. En del kan ju verka sura och avståndstagande, men det kan ju bero på något annat, inte att jag är en skata.... 
                                                                           
                          



Kommentarer
Anonym

Vad betyder swingdings?

2009-04-17 @ 16:14:39
Anna

Jag hade nog haft väldigt svårt att bita mig i tungan om jag mötte en sådan kund. Kunden har inte alltid rätt är min uppfattning.

2009-04-18 @ 10:16:55
URL: http://mermusik.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Boellas

Blond, bitter och besserwisser

RSS 2.0